Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-08-27, 13:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dervisz 2010-08-27, 13:49
Nowi w Alkaidzie muszą ćwiczyć występy przed kamerą
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-27, 16:05 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
amrashs 2010-08-27, 18:27
albo nażarli się C4
Zgłoś
postapokaliptycznyadam 2010-08-27, 22:37
czekoladowy shake ze złotymi oprawkami, a kanapa jak u babci
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-28, 12:12
Mam podobną ceratę jak ten po lewej
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-28, 1:42 36
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-28, 3:31
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-28, 9:37
piękni są
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-28, 11:03
I to jest idealny przykład tego co napisałem o sucharach na głównej w komentarzu
TUTAJ. Pozwolę się zacytować:
Cytat z tematu "Drapieżna bestia"
Na głównej jest więcej sucharów niż ten jeden filmik. Nie rozumiem czym się kierujecie przy decyzjach do jakiego działu ma dany materiał trafić. Stawiam, że każdy admin czy mod ma inne gusta i stąd taka sytuacja. Jestem pewny, że większości osób taka reklama by się spodobała. Nie wiem czym się kierujecie wstawiając na główną na przykład dwie tępe dzidy tańczące dla Katy Perry co jest takim sucharem, że aż mi woda w kranie wysycha a to jest tylko jeden z setek przykładów. Może zróbcie sobie jakieś ankiety dla modów/adminów, który materiał na główną według większości to może nie będzie tyle betonów na głównej.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-28, 11:07
aLBEDo napisał/a:

I to jest idealny przykład tego co napisałem o sucharach na głównej w komentarzu
TUTAJ. Pozwolę się zacytować:
Cytat z tematu "Drapieżna bestia"
Na głównej jest więcej sucharów niż ten jeden filmik. Nie rozumiem czym się kierujecie przy decyzjach do jakiego działu ma dany materiał trafić. Stawiam, że każdy admin czy mod ma inne gusta i stąd taka sytuacja. Jestem pewny, że większości osób taka reklama by się spodobała. Nie wiem czym się kierujecie wstawiając na główną na przykład dwie tępe dzidy tańczące dla Katy Perry co jest takim sucharem, że aż mi woda w kranie wysycha a to jest tylko jeden z setek przykładów. Może zróbcie sobie jakieś ankiety dla modów/adminów, który materiał na główną według większości to może nie będzie tyle betonów na głównej.

No świetnie, ale będziesz cytował to przy każdym temacie, który Twoim zdaniem jest sucharem?
Suchar to indywidualna kwestia gustu. Jeśli coś Ci się nie podoba, nie oglądaj i nie komentuj.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-28, 11:19 3
Powinniśmy zrobić coś na wzór.

Zgłoś
inortoni 2010-09-28, 11:28
Zgłoś
camoranesi 2010-09-28, 13:50
Lashlo napisał/a:

No świetnie, ale będziesz cytował to przy każdym temacie, który Twoim zdaniem jest sucharem?
Suchar to indywidualna kwestia gustu. Jeśli coś Ci się nie podoba, nie oglądaj i nie komentuj.

zeby stwierdzic czy mu sie podoba czy nie to jednak musi chyba obejrzec
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem