Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MYKELE 2022-11-03, 16:41 5
C🤬ja mu zrobią to tylko pozwanie
Zgłoś
Halman 2022-11-03, 16:42 22
i paradoksalnie czarni sami zaczęli się wyceniać...
Zgłoś
Baronessa 2022-11-03, 16:46 15
Drogo się cenią cz🤬chy p🤬lone ostatnimi czasy...
Zgłoś
Znawca_Cipek 2022-11-03, 16:49 9
BarmanInternetu napisał/a:

C🤬ja mu zrobią to tylko pozwanie

W USA niestety wcale nie byłbym taki pewien. Znajdzie ,,dobrego prawnika,, który załatwi mu ugodę na 100 tysięcy.
Zgłoś
Hose88 2022-11-03, 17:08 80
Znawca_Cipek napisał/a:

W USA niestety wcale nie byłbym taki pewien. Znajdzie ,,dobrego prawnika,, który załatwi mu ugodę na 100 tysięcy.

Powinieneś dodać pikanterii do tematu, że Kanye kilka miesięcy wcześniej opłacił czesne na studia córce tego śmierdzącego cz🤬cha (250 000$), żeby zabezpieczyć jej przyszłość.

Jakby to miało pomóc wyrosnąć na ludzi komuś, kto z daleka jebie gettem i pasożytnictwem.

A teraz próbują orżnąć go na grubszą pajdę, bo powiedział to, co koroner (niezawistny) wpisał w dokumentację. Czyli, że i tak by zdechł z przedawkowania, a kolano na karku jedynie skróciło czas życia tego odpadu.

Zresztą amerykańskie żydki dobierają się Kanye do dupy za promowanie koszulki z napisem "White Lives Matter" i powiedzenie prawdy odnośnie tego, kto rządzi przemysłem muzycznym, filmowym i telewizyjnym. Choć ogólnie nie przepadałem za jego muzyką czy nie interesowałem się tym co tam robił oprócz, ale ma mój szacunek za odmowę bycia chorągiewką w rękach ludzi z wyspy Epsteina, więc pewnie sprawę przegra. Może nie tyle ile chcą wyciągnąć, ale przegra.

podpis użytkownika

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
V................l 2022-11-03, 17:09 3
Globalisci robią to co umieją najlepiej czyli pieką kilka pieczeni na jednym ogniu, Kanye west to po prostu kolejna część układanki medialnej mającej na celu kampanię anty fentanylowa

Robią ostatnio w mediach dużo szumu w temacie zanieczyszczenia koki fentanylem po to żeby zalegalizować kokainę właśnie

Widocznie kanały podażowe się skonsolidowany i więcej kasy zrobią na legalu niż z kartelami.
Zgłoś
~Dostojny 2022-11-03, 17:12 3
Hose88 napisał/a:

niezawistny

Niezły z ciebie agent

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Payan 2022-11-03, 17:14 1
Sposób na życie.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2022-11-03, 17:14 3
Vinyl napisał/a:

Globalisci robią to co umieją najlepiej czyli pieką kilka pieczeni na jednym ogniu, Kanye west to po prostu kolejna część układanki medialnej mającej na celu kampanię anty fentanylowa
Robią ostatnio w mediach dużo szumu w temacie zanieczyszczenia koki fentanylem po to żeby zalegalizować kokainę właśnie
Widocznie kanały podażowe się skonsolidowany i więcej kasy zrobią na legalu niż z kartelami.

Rozgryzłeś mnie. Jestem częścią tej kampanii.
Zgłoś
Haylash 2022-11-03, 17:49 3
Czarny czarnemu cz🤬chem.
Pięknie.
Zgłoś
zipi 2022-11-03, 18:07 2
Jeden z nielicznych czarnych których zacząłem ostatnio szanować.
Zgłoś
RobDeMay 2022-11-03, 18:15 6
A najlepsze jest to, że podobno ufundował stypendium dla kaszojada tej czarnej pokraki co go teraz pozywa. Ewidentna próba wydojenia gościa z kasy. Wiem, że w stanach można o wszystko i za wszystko pozwać, ale litości co niby k🤬a miałoby motywować tak ogromna sumę. Jak zasadza choćby centa na te czarna szmule to niech murykanie zwijają swoją konstytucję i szukają sobie innego miejsca na ziemi
Zgłoś
KFCnigget 2022-11-03, 18:20 3
dajcie jej fentanylu na tą traumę i wymasujcie kolanami, podobno działa

podpis użytkownika

N Word Order is coming!
eNIGGmAthicc #1 NWords smuggler!
Zgłoś
żmij 2022-11-03, 18:23 1
Mają rozmach, sk🤬isyny...

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie