👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mocnymarcin5 napisał/a:
Bez stresu, mózg został uszkodzony wcześniej
jak się wydaje AI powinna iść do podstawówki pouczyć się jaką trajektorię mają spadające ciała w polu grawitacyjnym..
lysymisio6969 napisał/a:
jak się wydaje AI powinna iść do podstawówki pouczyć się jaką trajektorię mają spadające ciała w polu grawitacyjnym..
To nie jest AI, ten filmik był już wcześniej. Ten jest odbiciem lustrzanym tamtego, do tego niepełny
Poprawny politycznie (dla tych od reklam) komentarz.
Ojej, ale śmiesznie, hihi. Mam nadzieję i szczerze wierzę, że nie zrobił sobie krzywdy, bo to przykre by było.
Ojej, ale śmiesznie, hihi. Mam nadzieję i szczerze wierzę, że nie zrobił sobie krzywdy, bo to przykre by było.
darek1234 napisał/a:
To nie jest AI, ten filmik był już wcześniej. Ten jest odbiciem lustrzanym tamtego, do tego niepełny
dla mnie lot za płaski.. prawie lot małysza w końcowej faziew.. za daleko poleciał nie dalej niż na 5-6 metrów powinien upaść a tutaj.. tak na oko z 10-12..
Czarny król pojebów.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
lysymisio6969 napisał/a:
dla mnie lot za płaski.. prawie lot małysza w końcowej faziew.. za daleko poleciał nie dalej niż na 5-6 metrów powinien upaść a tutaj.. tak na oko z 10-12..
Nie zapominaj, że mail pelerynę. Film "Batman" uczy że jak masz pelerynę to możesz lecieć daleko.
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż__owski spisek.
lysymisio6969 napisał/a:
Nie znasz się. Peleryna zrobiła robotę. Gdyby Małysz taką miał to by był pierwszym skoczkiem, który przekroczył kilometr
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie