Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
czarny dżin
s................y • 2010-09-26, 12:49
Pewien biały gość przechadzając się wzdłuż plaży znalazł zaczarowaną lampę. Jak to bywa w takich historiach, typ pociera znalezisko i wyskakuje czarny dżin. Dżin widząc kolesia trochę wk🤬iony mówi:
- Dlaczego zawsze to we, pieprzone białasy musicie mnie uwalniać ?! No k🤬a...
Typ trochę zmieszany nie wie co się dzieje, ale dżin kontynuuje:
-No dobra, jak każą procedury mogę spełnić twoje 3 życzenia, tylko pamiętaj, że każdy mój czarny brat na Ziemi dostanie podwójnie tego czego sobie zażyczysz.
Biały myśli i mówi:
-No dobra, chcę miliard dolarów.
Typek dostał miliard, każdy czarny dostał 2 miliardy zielonych.
-Pamiętaj, że nadal każdy czarny dostaje podwójnie
-Wisi mi to, daj mi zajebistą willę z basenem.
Dostał willę z basenem, każdy czarny dostał oczywiścię dwie wille z dwoma basenami.
Dżin już wyraźnie znudzony:
-A trzecie i ostatnie życzenie?
Koleś chwilę pomyślał uśmiechnął się szyderczo i powiedział:
-Pobij mnie tak, żebym był pół martwy.
Zgłoś
Diesel9.1 2010-09-26, 18:05 7
Koleś chwilę pomyślał uśmiechnął się szyderczo i powiedział:
-wytnij mi jedno jajo.
Zgłoś
m................k 2010-09-26, 18:24
rasistowski. Nie psioczyłbym na to oczywiście gdyby nie był nieśmieszny.
Zgłoś
Magik2501 2010-09-26, 19:30 6
Rasistowski? No ludzie k🤬a bez jaj! Rasizm to stwierdzenie, że jedna rasa jest lepsza od drugiej. Stwierdzenia takie jak "nienawidzę cz🤬chów" czy "czarni to kretyni" to nie rasizm tylko stwierdzenie opinii, także ogarnijcie czarne dupska.

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
qTwist 2010-09-26, 19:33 25
@up
P🤬lisz. Rasizm is rasizm! Rasizm to przestępstwo, a przestępstwa są dla murzynow.

podpis użytkownika

Zgłoś
GęsiorSB 2010-09-26, 21:17
po pierwszym przeczytaniu 'na szybko' myślałem, że znowu jakiś psychopata pisze Mudżin...
uf, na szczęście chodziło o dżina

podpis użytkownika

Jam jest Pan Twój!
Zgłoś
C................i 2010-09-26, 22:33 5
Nienawiść do czarnych nie może być rasizmem... Przecież rasizm odnosi się tylko do ludzi
Zgłoś
W................a 2010-09-26, 22:48
A może to był dżin... lubuski?
Zgłoś
Z................y 2010-09-27, 13:54
ten żart z dżinem jest stary jak świat, tylko krąży w CHOLERNIE wielu wersjach. Teściowa żona mąż, białasy kaczyński czarni żółci i czego tam sobie nie wymyślą ludzie pozbawieni poczucia humoru
Zgłoś
qTwist 2010-09-27, 22:27
Kejna napisał/a:

ten żart z dżinem jest stary jak świat, tylko krąży w CHOLERNIE wielu wersjach. Teściowa żona mąż, białasy kaczyński czarni żółci i czego tam sobie nie wymyślą ludzie pozbawieni poczucia humoru

Ja to wiem, ale już do tego przywykłem. Widzisz, zmieni się sąsiada na cz🤬cha i zbiera się piwa. Tak jest złożony ten świat, synu.

podpis użytkownika

Zgłoś