czarni to j🤬e zwierzęta. kryminaliści w dużo wiekszym procencie niż biali, zachowujące sie jak bydło wszedzie gdzie sie pojawi, drące jape, zostawiające syf. ja bymich k🤬a wszystkich pozabijał!! tak jestem k🤬a rasistą!! mądrym!!
nie chciał przybić piąstki, to piąstka próbowała przybić mu głowę do ziemi...
To jest dopiero porządnie wpuszczony wp🤬l - jak nie masz nawet siły krzyknąć, że się poddajesz

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Czarny rasista! Dostał za brak kultury.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

@All
Ale jesteście bezduszni....
Mudżyn też uczucia ma i fochy też strzelać może.
Ja dałbym mu drugą, a nawet i trzecią szansę. Najpierw zatrudnił jako orka ręczna na polu, szpaki mógłby z czereśni przeganiać, a w zimie woziłbym go w samochodzie (jakbym czasem się gdzie zakopał), albo coby wózek w Tesco prowadził. Mógłby ewentualnie zostać operatorem kotła. Gwarantuje, że przed następną walką będzie łapkę podawać, piątki przybijać, pokłony bić. Kilkumiesięczny trening aerobowy z 50 kg obciążeniem zmiękczy każdy asfalt.
Ale jesteście bezduszni....
Mudżyn też uczucia ma i fochy też strzelać może.
Ja dałbym mu drugą, a nawet i trzecią szansę. Najpierw zatrudnił jako orka ręczna na polu, szpaki mógłby z czereśni przeganiać, a w zimie woziłbym go w samochodzie (jakbym czasem się gdzie zakopał), albo coby wózek w Tesco prowadził. Mógłby ewentualnie zostać operatorem kotła. Gwarantuje, że przed następną walką będzie łapkę podawać, piątki przybijać, pokłony bić. Kilkumiesięczny trening aerobowy z 50 kg obciążeniem zmiękczy każdy asfalt.
pod każdym tematem z murzynem zawsze te same p🤬lenie
jak w zj🤬ych bonusach rpk i innych prawilniackich honorowych śpiewkach
jak w zj🤬ych bonusach rpk i innych prawilniackich honorowych śpiewkach
Up
gdzieś tu widzisz rasizm...? Jedynym uprzedzonym(być może rasowo) jest tu murzyn z nagrania. Broń swoich racji i poglądów, ale nie tam gdzie nikt ich nie atakuje, bo tak wychodzi i wygląda to dość debilnie...
EDIT: doczytałem, masz rację
gdzieś tu widzisz rasizm...? Jedynym uprzedzonym(być może rasowo) jest tu murzyn z nagrania. Broń swoich racji i poglądów, ale nie tam gdzie nikt ich nie atakuje, bo tak wychodzi i wygląda to dość debilnie...
EDIT: doczytałem, masz rację

diabelx_666 napisał/a:
czarni to j🤬e zwierzęta. kryminaliści w dużo wiekszym procencie niż biali, zachowujące sie jak bydło wszedzie gdzie sie pojawi, drące jape, zostawiające syf. ja bymich k🤬a wszystkich pozabijał!! tak jestem k🤬a rasistą!! mądrym!!
pewnie ktoś juz zgłosił ten post, głupi jesteś, a nie mądry