Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:35
elkelk 2013-03-15, 12:34 2
kajam się..
Zgłoś
kustoszpan 2013-03-15, 12:37 2
Rysunki świetne. Widać poczucie humoru podobne do A. Mleczki (chociaż "kreskę" masz gorsza)
Piwko oczywiście leci.... a tak w ogóle to:

Pozdrawiam!
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 12:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 12:50
@elkelk
Łatwo jest dostać pracę w takim magazynie ?
Też rysuję sporo... Może nie głupio by było spróbować.
Moje prace: emtuu.digart.pl - to głównie portrety, ale nie tylko to rysować potrafię...
Mam szanse ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 12:55
Odpowiedni człowiek w odpowiednim miejscu. Zajebiste rysunki, też mi wyglądały znajomo!
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 12:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
elkelk 2013-03-15, 13:10 9
[img:e1710d5730]https://www.sadol.pl/[img]https://i.sadol.pl/pics/84652185db37.jpg[/img:e1710d5730]/b76f61e16c87.jpg[/img]
[/img]

Zgłoś
ssiwy 2013-03-15, 13:12
A ja podziękuje za te rysunki, bo nie raz się uśmiałem z nich w angorze i oczywiście w tym temacie również pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 13:22 2
Emtuu napisał/a:

@elkelk
Łatwo jest dostać pracę w takim magazynie ?
Też rysuję sporo... Może nie głupio by było spróbować.
Moje prace: emtuu.digart.pl - to głównie portrety, ale nie tylko to rysować potrafię...
Mam szanse ?

Jako, że siedzę głęboko w temacie "historia sztuki", pozwolę sobie skomentować... Te portrety są koszmarne (bez wyjątku). Jednak jeśli jesteś samoukiem, masz duże możliwości - radziłbym ci znaleźć jakiegoś mentora, kogoś kto przekazałby ci pewne wskazówki. Pewnie coś z ciebie będzie .

p.s.

To nie jest hejt - jest to opinia wtajemniczonego laika (bądź, co bądź, nie mam dyplomu ASP )
Zgłoś
Tomaszu 2013-03-15, 13:24
Ma Pan talent a do tego czarne poczucie humoru, PIWO.
Mówię per Pan, bo jako 23-latkowi nie wypada.

Co Pana skłoniło do wstawienia tego na sadola poza czarnym humorem?
Zgłoś
Mom and Death 2013-03-15, 13:42 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 13:52
No dobrze, ale co z tym wiekiem, bo czytam i ciekaw jestem. Początek pracy w zawodzie?
Zgłoś
Towdi 2013-03-15, 14:06
elkelk

Świetna sprawa Twoje rysunki, a jeszcze lepsze zawarte w nich komentarze i puenta.

P.S. Mógłbyś czasem coś stworzyć pod kawały BongMana?
Zgłoś
Bila 2013-03-15, 14:08 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-15, 15:01
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem