Zamieszczam poniżej rysunki mojego autorstwa, pomysły moje, temat mój a co...
Może ktoś się uśmiechnie...
podpis użytkownika
Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
kajam się..
podpis użytkownika
Rysunki świetne. Widać poczucie humoru podobne do A. Mleczki (chociaż "kreskę" masz gorsza)
Piwko oczywiście leci.... a tak w ogóle to:
Pozdrawiam!
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
d................s
2013-03-15, 12:44
elkelk napisał/a:
Z dużej bo z szacunku dla przedmówcy...
To było dobre (lepsze niż komiksy - cóż, poczucie humoru nie u wszystkich jest jednakowe). Tylko czemu tenże c🤬j jest już z małej?
Hidalgo napisał/a:
Rysunki eleganckie.
A nie boisz się co się będzie działo jeżeli ktoś (media) zainteresuje się tym portalem (zawartość) i
Twoja obecnością tutaj?
Tak, będzie to straszne... Staniesz przed sądem rodzinnym i dostaniesz kuratora i karę od tatusiów i mamuś... Tego się obawiasz?
E................u
2013-03-15, 12:50
@elkelk
Łatwo jest dostać pracę w takim magazynie ?
Też rysuję sporo... Może nie głupio by było spróbować.
Moje prace: emtuu.digart.pl - to głównie portrety, ale nie tylko to rysować potrafię...
Mam szanse ?
Odpowiedni człowiek w odpowiednim miejscu. Zajebiste rysunki, też mi wyglądały znajomo!
H................o
2013-03-15, 12:59
dionizodoros napisał/a:
To było dobre (lepsze niż komiksy - cóż, poczucie humoru nie u wszystkich jest jednakowe). Tylko czemu tenże c🤬j jest już z małej?
Tak, będzie to straszne... Staniesz przed sądem rodzinnym i dostaniesz kuratora i karę od tatusiów i mamuś... Tego się obawiasz?
Nie, znając dwulicowość naszego świata i reakcje na to że ktoś "znany" powie np. "pożydzić" i jaka afera się z tego robi...rozumiesz?
Jak nie to może Ci elkelk narysuje;)
[img:e1710d5730]http://www.sadistic.pl/[img]https://i.sadistic.pl/pics/84652185db37.jpg[/img:e1710d5730]/b76f61e16c87.jpg[/img]
[/img]
podpis użytkownika
A ja podziękuje za te rysunki, bo nie raz się uśmiałem z nich w angorze i oczywiście w tym temacie również

pozdrawiam.
d................s
2013-03-15, 13:22
Emtuu napisał/a:
@elkelk
Łatwo jest dostać pracę w takim magazynie ?
Też rysuję sporo... Może nie głupio by było spróbować.
Moje prace: emtuu.digart.pl - to głównie portrety, ale nie tylko to rysować potrafię...
Mam szanse ?
Jako, że siedzę głęboko w temacie "historia sztuki", pozwolę sobie skomentować... Te portrety są koszmarne (bez wyjątku). Jednak jeśli jesteś samoukiem, masz duże możliwości - radziłbym ci znaleźć jakiegoś mentora, kogoś kto przekazałby ci pewne wskazówki. Pewnie coś z ciebie będzie

.
p.s.
To nie jest hejt - jest to opinia wtajemniczonego laika (bądź, co bądź, nie mam dyplomu ASP

)
Ma Pan talent a do tego czarne poczucie humoru, PIWO.
Mówię per Pan, bo jako 23-latkowi nie wypada.
Co Pana skłoniło do wstawienia tego na sadola poza czarnym humorem?
Wam już chyba języki zrobiły się suche od lizania autorowi dupy.
Rysunki spoko, wszystko fajnie no ale, k🤬a, bez przesady. To jest obrzydliwe.
A nawet dla pociechy innych zapodam swój digart
akran.digart.pl/ - nawet nie hejtujcie bo mam świadomość że to totalna porażka i c🤬jowiej się nie da, no ale każdy robi jak umie
S................n
2013-03-15, 13:52
No dobrze, ale co z tym wiekiem, bo czytam i ciekaw jestem. Początek pracy w zawodzie?
elkelk
Świetna sprawa Twoje rysunki, a jeszcze lepsze zawarte w nich komentarze i puenta.
P.S. Mógłbyś czasem coś stworzyć pod kawały BongMana?
Bila
2013-03-15, 14:08
Czarownica mnie rozj🤬a,jeden rysunek a zastępuje 1000 słów,to teraz czekamy na twórczość o ciapatych.
m................L
2013-03-15, 15:01
Taki teraz off topic, co wy k🤬a macie z tymi spadającymi butami?
Nie powiem było to raz, czy może dwa razy śmieszne, przeglądam Sadola nie od wczoraj, a zrobiła się jakaś kurewsko głupia moda na "NIE MA BUTÓW NIE ŻYJE" Panowie i Panie, to było śmieszne parę lat temu, to że jeden z drugim gimbusem podchwycił temat po tym jak "najlepszy" koment poleciał z rozmachem, zrobiło się to modne. Ogarnijcie się do c🤬ja!