Czarny koksu się nie op🤬la na placu zabaw.
Ciekaw jestem który z obecnych tutaj użyszkodników by mu wygarnął prosto w twarz że mu się nie podoba jego kolor skóry?
Oglądać od 0.55 or gtfo
Zastanawiałem się czy nie dać tego do 'inne czarności'
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-11-21, 22:12
konto usunięte
2011-11-21, 22:12
Reklama za murzynem jest najlepsza, i za nią dostajesz piwo.
Wstyd, biały inaczej publicznie pije wodę "Poland spring"
konto usunięte
2011-11-21, 22:35
Niech teraz jeżdżą po nim wszystkie zakompleksione białe, grube, tłuste dupska, przesiadujące swoje życie w fikcyjnym, obłudnym, złym internecie!!!
konto usunięte
2011-11-21, 22:35
Cytat:
"Poland Spring to najlepsza i tania woda źródlana wydobywana
w stanie Maine , imię Poland otrzymała dzięki polskim
osadnikom którzy dotarli w 18 wieku do jej źródeł, dziś sławi
imię Polski jak nikt inny
Poland Spring choć praktycznie nie ma nic wspólnego z Polska
jest znana każdemu amerykanowi, który trzyma w reku codziennie
butelkę wody źródlanej. "
Kumpel który był w Czechach mówi, że widział tam Polską Wódkę w 1,5l butelce Hmm u nas niema =O Za to u nas jest w p🤬dę "made in china"
konto usunięte
2011-11-21, 22:41
Już odzywają się kulturyści fajterzy itp tak to jest najmniejsze psy najgłośniej szczekają

szacun za to co osiągnął.
koles zajebiscie wyrobiony...ciekaw jestem czy tylko cwiczyl na tym placu czy na silowni tez
konto usunięte
2011-11-21, 22:46
konto usunięte
2011-11-21, 22:50
konto usunięte
2011-11-21, 22:55
CZego chcecie, zdrowy murzyn. Doskonały na plantacje bawełny. Przekonali mnie, kupuje!
konto usunięte
2011-11-21, 23:29
przynajmniej wygląda jak facet a nie jak ważący 50 kg hipster w rurkach
Ha! przyznajcie się hejterzy, że zazdrościcie mu umiejętności. Siedzicie przed kompem a czarny robi coś ze sobą.
Zwróćcie uwagę, iż kolega popija wodę "Poland Spring", to chyba wszystko wyjaśnia. ;>
tacy najczęściej gw🤬cą nasze białe kobiety!