Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
Czarny koks i jego misja ratowania świata.
konto usunięte • 2011-11-21, 18:35
Czarny koksu się nie op🤬la na placu zabaw.

Ciekaw jestem który z obecnych tutaj użyszkodników by mu wygarnął prosto w twarz że mu się nie podoba jego kolor skóry?

Oglądać od 0.55 or gtfo

Zastanawiałem się czy nie dać tego do 'inne czarności'
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aryan86 2011-11-22, 0:00
Po to biały wymyślił broń by takich odstrzeliwać, a nie lać się z nimi;)
Zgłoś
barszczzuszkami 2011-11-22, 0:16
Ja mu to wygarne w twarz, daj mi jego numer skype!
Zgłoś
bula9304 2011-11-22, 0:32
Chciałem zacytować o Poland Spring a już mnie wyprzedzili
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 0:37
Ciekaw jestem który z obecnych tutaj użyszkodników by mu wygarnął prosto w twarz że mu się nie podoba jego kolor skóry? Ja bym się nie bał strzelił bym mu najpierw w kolano potem w łokieć i powiedział bym że nie podoba mi się jego kolor skóry
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 0:41
SadystycznyPl napisał/a:

nie podoba jego kolor skóry?

Aj tam, przynajmniej nie jest rudy.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 0:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 1:17 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Takeda 2011-11-22, 2:45
Ale sylwetkę ma niczego sobie. Też bym taką mógł mieć, no ale łatwiej jest siedzieć przy kompie i przeglądać sadola cały dzień.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 7:16
Uriz napisał/a:

Ciekaw jestem który z obecnych tutaj użyszkodników by mu wygarnął prosto w twarz że mu się nie podoba jego kolor skóry?

Przyprowadź go do mnie.
Zgłoś
BrunerOvned 2011-11-22, 11:23
Infernalgirl napisał/a:

tacy najczęściej gw🤬cą nasze białe kobiety!

Są niestety białe kobiety, które tak właśnie lubią być kochane, proszę Pani
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 12:51
Kawał chłopa nie orientuje się ktoś po ile taki na allegro?
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 13:39
widziałem lepsze triki na animal planet, banana moge dać piwa nie
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 14:21
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 14:22
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 15:38
Jakbym ja całe zycie jadł bawełne i zbierał ryż to też bym był takim kosem po wyjsciu z więzienia, ale jestem polakiem i mam długi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem