"Obaj wiemy, że to jedyne wyjście"... no biały się zaraził chyba

prawdziwy czarny up🤬liłby mu rękę, owinąłby sobie ten łańcuch wokół szyi i zaczął rapować
Sun Zi
podpis użytkownika
Aby uniknąć tego, co silne, trzeba uderzać w to, co słabe.Sun Zi

Fejk. Prawdziwy cz🤬ch wepchnąłby skośnego pod pociąg, a łańcuch założyłby sobie na szyję.
@up. Widzę, że komuś spodobał się mój komentarz, więc swój postanowił edytować...
@up. Widzę, że komuś spodobał się mój komentarz, więc swój postanowił edytować...
@up O mój Boże! Kradzież własności intelektualnej na sadistic.pl! Już wezwałem Straż Miejską.
No mógł się też położyć...
No mógł się też położyć...
Przez pustynię ucieka Arab. Za nim jedzie izraelski czołg. Arab co chwila odwraca się i strzela. Po jakimś czasie pada zrezygnowany i czeka na śmierć. Czołg zatrzymuje się, otwiera się właz i pokazuje się w nim Ż🤬d.
- Te Arab, czemu nie strzelasz?
- Skończyły mi sie naboje...
- A może chcesz kupić?
- Te Arab, czemu nie strzelasz?
- Skończyły mi sie naboje...
- A może chcesz kupić?
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Tutaj to nawet już złota łopata na nic się zda.
podpis użytkownika
ja
@Ptoon dzięki, nigdy tego nie widziałem. Normalnie nie wierzyłem co ten debil zrobił pod koniec. No k🤬a dalej nie wierzę!
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!