Co się czepiasz, on jest inżynier, a nie robol. On się uczył programy obsługiwać, a nie piłę. To jak byś studentowi AWF kazał rozkręcony silnik złożyć

podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.

Był na dobrym tropie. To pokazuje upośledzenie młodego pokolenia, bez obrazy, w momencie kiedy c🤬j strzeli technologie
sars_80 napisał/a:
Był na dobrym tropie. To pokazuje upośledzenie młodego pokolenia, bez obrazy, w momencie kiedy c🤬j strzeli technologie
Upośledzenie "nowych niemców". Taki gości Makreli, inzynierów i lekarzy.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ja p🤬le... Nie chce się wierzyć... Jeżeli jedno proste narzędzie stanowi problem to co się stanie jak będzie musiał gwoździe przybijać
podpis użytkownika
Ola gringo
Jak taki baran nie potrafi nawet uciąć kawałka drewna, to na c🤬j został zatrudniony?
podpis użytkownika
Zawsze stoi.
Śmiejcie się, ale w c🤬j ludzi nie potrafi prawidłowo się posługiwać ręczną piłką. Czy to do drewna, metalu czy czegokolwiek innego. Dociskają na chama, tną 1/4 długości. A ile razy widziałem brzeszczoty założone w drugą stronę to ciężko zliczyć.
Antek01 napisał/a:
Śmiejcie się, ale w c🤬j ludzi nie potrafi prawidłowo się posługiwać ręczną piłką. Czy to do drewna, metalu czy czegokolwiek innego. Dociskają na chama, tną 1/4 długości. A ile razy widziałem brzeszczoty założone w drugą stronę to ciężko zliczyć.
antus masz racje, nie tylko czarni sa tak zj🤬i, u nas tego od c🤬ja jest