👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O fuj, biedny pies teraz mu amputują szczękę.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
A wystarczyło, że ten co trzyma za rękaw, puściłby i złapał za mordę.

Człowiek jest jedynym stworzeniem, które konsumuje, niczego nie produkując. Nie daje mleka, nie znosi jaj, jest zbyt słaby, by ciągnąć pług, nie potrafi dogonić królika. A jednak jest panem wszystkich zwierząt. Zapędza je do pracy, przydziela minimalne ilości pożywienia, by nie głodowały, a resztę zatrzymuje dla siebie..
George Orwell (z książki Folwark zwierzęcy).
Wyglada mi to na hodowle piesków do walk, które w stanach są popularne w czarnych dzielnicach. Może w końcu się wk🤬ily bo niebdostawaly jedzenia i postanowiły się zaspokoić byle scierwem
@ Misieq,to moga byc specjalnie tresowane ratlerki do walk z kogutami co najwyzej

dolbysystem napisał/a:
Człowiek jest jedynym stworzeniem, które konsumuje, niczego nie produkując. Nie daje mleka, nie znosi jaj, jest zbyt słaby, by ciągnąć pług, nie potrafi dogonić królika. A jednak jest panem wszystkich zwierząt. Zapędza je do pracy, przydziela minimalne ilości pożywienia, by nie głodowały, a resztę zatrzymuje dla siebie..
Daje mleko, nie znosi jaj bo daje mleko (stekowce to wybryk natury, normalne ssaki nie znoszą jaj), Kiedyś pole orano kobietami, za dzieciaka ganiałem króliki i wystarczy zmęczyć go i się bez problemu złapie. I do tego umiemy robić alkohol

AyCaramba napisał/a:
Daje mleko, nie znosi jaj bo daje mleko (stekowce to wybryk natury, normalne ssaki nie znoszą jaj), Kiedyś pole orano kobietami, za dzieciaka ganiałem króliki i wystarczy zmęczyć go i się bez problemu złapie. I do tego umiemy robić alkohol![]()
Polecam przeczytać książkę-zrozumiesz co Orwell miał w przekazie.
@dolbysystem polecam wyciągnąć kij z dupy. Nikt nie będzie specjalnie czytał całej książki, żeby skumać o co ci chodzi w komentarzu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie