Podczas walki murzyn użył zakazanej techiki - asfalt o mate
Ten ruch pochodzi z zakazanego, mało komu znanego -"czarnego stylu"
Do wygrania był ponoć kubełek classic więc stawka wysoka. Murzyn walczył zacięcie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech do Djabju djabju go wezmą.
Tyle wygrać... skubany lata ćwiczeń na polu w końcu mu się przydały.
Tak się kiedyś walczyło o każde kłącze bawełny. Aż łezka się zakręciła w oku mojego dziadka..
konto usunięte
2013-08-15, 10:33
ale on musi zajebiście bawełne zbierać
Jaką bawełne? Ludzie przecież to jest znany na całym świecie sport "Kradzitssu zza lady" gdzie mudżin wprawnym i szybkim, ledwo widocznym dla oka przecietnego człowieka ruchem, wskakuje za ladę zap🤬la znajdujący się tam cel (kurczaka lub jakiś łańcuch na klatę) po czym szybko sp🤬ala z nim poza pole widzenia..
O Bożena... skąd się bierzecie barany
Doskonała sprawność, świetna technika
konto usunięte
2013-08-15, 14:49
marcinc53 napisał/a:
Podczas walki murzyn użył zakazanej techiki - asfalt o mate
Ten ruch pochodzi z zakazanego, mało komu znanego -"czarnego stylu"
Do wygrania był ponoć kubełek classic więc stawka wysoka. Murzyn walczył zacięcie.
Filmik ok, ale Twój komentarz niepotrzebny
Jak sie poluje pol zycia na pustyni i trza z sepami walczyc o te resztki to pozniej tak bywa ze cz🤬ch skacze jak by ktos ostatni skrawek miesa z kosci chcial zezrec
konto usunięte
2013-08-16, 13:10
Dobra to ja się zapytam tak na serio, bo nie znam się kompletnie na zapasach, czy innym dżudo, czy taki chwyt jest dozwolony?
Możecie pisać te swoje rasistowskie teksty, ale zajebiście mu to wyszło
konto usunięte
2013-08-16, 15:22
@squ87
Tak, ten "chwyt" jest dozwolony, a z tego co pamiętam to murzyn przegrał walkę, ale mogę się mylić
konto usunięte
2013-08-16, 15:45
marcinc53 napisał/a:
W takim razie nie walczył zacięcie, tylko zażarcie...
marcinc53, Ziomuś to mój avatar
konto usunięte
2013-08-16, 17:23
ja tam bym zap🤬lił cz🤬chowi z łokcia w ten wielki kinol , niby niechcący