A mówili, że mądry muszyn to oksymoron. Mądrzejszy niż nie jeden biały.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Obejrzał "Planetę małp" i nie czuje się bezpiecznie wśród swoich.

Zapamiętajcie sobie - ważniejszy jest kształt czaszki a nie kolor skóry. Tutsi wyglądają jak biali ludzie, którzy przesadzili z solarium. Hutu to typowi Murzyni - wary wywalone, nosy jak u goryla. Candance Owens - wystarczyłoby ją wybielić i byłaby biała. George Floyd nawet wybielony - pozostałby Murzynem.
Baldzi napisał/a:
Around blacks never relaxed
Wyp🤬olić na pole bawełny, to od razu poczuje się zrelaksowany wśród swoich.

Bo jak op🤬la komuś chatę to czuje się bezpieczny że w tym samym czasie nie op🤬lają jego chaty a z czarnymi tak nie ma.
Każdy normalny człowiek musi być ostrożny w otoczeniu dzikich zwierząt.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Bez przesady z tym pifkiem, temu typowi zajęło 50 lat żeby odkryć, ze czarni są niebezpieczni, białemu wystarczy pierwsze 10
Ja się czuję bezpiecznie w towarzystwie czarnych. Jak siedzą w klatkach.
Murzyn wygląda jakby go AI wygenerowało, prawie zero mimiki twarzy.
podpis użytkownika
Meine Ehre heißt Treue
zn506 napisał/a:
Zapamiętajcie sobie - ważniejszy jest kształt czaszki a nie kolor skóry. Tutsi wyglądają jak biali ludzie, którzy przesadzili z solarium. Hutu to typowi Murzyni - wary wywalone, nosy jak u goryla. Candance Owens - wystarczyłoby ją wybielić i byłaby biała. George Floyd nawet wybielony - pozostałby Murzynem.
szok też to zauważyłem że ci czarni którzy są normalni to najbardziej przypominają białych z dyni i myślałem że to tylko moja prywatna teoria czyli jednak coś w tym jest
zn506 napisał/a:
Tutsi zostali prawie wybici przez Hutu