swoją drogą tripy po szałwi to czasem istny mordor i szczerze nie polecam palenia tego specyfiku samemu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
swoją drogą tripy po szałwi to czasem istny mordor i szczerze nie polecam palenia tego specyfiku samemu.
Po tych komentarzach można wywnioskować że same ćpuny w tym kraju. A później dziwota że politycy tacy a nie inny, naród głupi to i władza głupia
Mocne ekstrakty sugeruję w samotni najlepiej na kanapie/łóżku, szczególnie dla początkowego. Salvia jest na tyle intensywnym przeżyciem, że miejsce nie ma realnie znaczenia - większość akcji dzieje się w głowie znacznie szybciej niż można wyłapać zewnętrzne impulsy - na te parę minut jesteśmy zupełnie "odklejeni" od osi czasu i przestrzeni
No to już chyba wiem czym raczyli się niektórzy jakieś 2013 lat temu...
LOL, mówcie jak dokładnie się to nazywa, wystarczy normalna herbata szałwia, czy jakieś specjalne zioło to jest
Dla podniecających się gimbusów, które starają się być "KUUL" tekstami typu"zaraz gimbaza zacznie kraść rodzicom szałwie".
To nies jest szałwia pospolita/medyczna ale szałwia wieszcza. (Odsyłam dla ciekawych pl.wikipedia.org/wiki/Sza%C5%82wia_wieszcza)
Od 8 maja 2009 roku produkt ten jest zakazany.Zalegalizowany jest na wyspach jedynie.
PS. Podobno za grama 80zł
To nies jest szałwia pospolita/medyczna ale szałwia wieszcza. (Odsyłam dla ciekawych pl.wikipedia.org/wiki/Sza%C5%82wia_wieszcza)
Od 8 maja 2009 roku produkt ten jest zakazany.Zalegalizowany jest na wyspach jedynie.
PS. Podobno za grama 80zł
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie