Wymagany podstawowy angielski
p................n
2024-06-18, 23:47
w teorii ewolucji jest bląd ale juz naprawiam
najpierw był murzyn, potem małpa, a potem biały człowiek
panpanczan napisał/a:
w teorii ewolucji jest bląd ale juz naprawiam
najpierw był murzyn, potem małpa, a potem biały człowiek
W twojej teorii też są błędy - murzyn to małpa, a ludzie są biali (innych nie ma).
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Ostatnio trafiłem na chirurga z Somalii, chłop lekko po 30stce, po tego typu filmikach ciężko było mi to ogarnąć, w zasadzie całą drogę do domu, przy obiedzie i po obiedzie nie mogłem tego zrozumieć, przy dotyku głowy dosłownie czułem jak mój mózg mi pulsuje i nadal nie potrafię tego pojąć. Mogłem wziąć od niego autograf i zaj🤬 selfiaka bo w sumie szansa na to była jak spotkanie Keanu Reeves w jakimś j🤬ym Mc donaldzie pod Sosnowcem
p................n
2024-06-19, 0:10
dżonyłojlker napisał/a:
W twojej teorii też są błędy - murzyn to małpa, a ludzie są biali (innych nie ma).
ok, zatem jesteś murzyn
Podstawowy angielski i stan pomefedronowy...
J🤬 tą dużą małpę orangutana
Matematyka w Usa jest stanowczo za trudna
Pytanie, czy na pewno potrzebujemy tą sp🤬olinę umysłową na głównej, żeby wiedzieć, że czarni to pajace?
Takim czymś powinien się pobawić.
panpanczan napisał/a:
ok, zatem jesteś murzyn
Dlaczego tak uważasz? Poczułeś się urażony, czy zaatakowany?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Mogła mu to opisać jakoś prościej. Masz 27 kubełków KFC i twoje stado zjadło 10. Ile kurczaków zostało dla ciebie nie licząc sałatek
smc
2024-06-19, 15:38
chorym napisał/a:
Ostatnio trafiłem na chirurga z Somalii, chłop lekko po 30stce, po tego typu filmikach ciężko było mi to ogarnąć, w zasadzie całą drogę do domu, przy obiedzie i po obiedzie nie mogłem tego zrozumieć, przy dotyku głowy dosłownie czułem jak mój mózg mi pulsuje i nadal nie potrafię tego pojąć.
Z połykiem...?
Po cholerę on się tak jara tym że 19-10=9?