@jajcek: Jak nie smakuje ci mcdonald to należysz do tych, którym nigdy się nie dogodzi.
Dla mnie nie ma nic lepszego niż cheeseburger o 4 nad ranem po imprezie. Żaden kebab, kiełbaska pod halą czy zapiekanka na kazimierzu się nie ima.
A jeżeli chodzi o normalny obiad to w tej cenie i w takim tempie w mieście lepszego żarcia nie znajdziesz.
Chyba że mieszkasz w jakimś k🤬a piździelcu wielkim gdzie pizza kosztuje 10 zł za 30 cm.
Nie dogodzi? Przecież to żarcie to syf(pod każdym względem). Kotlet z psa zmielony razem z budą. grubość 0,5 cm + "bułka" i ile ta kapa kosztuje z 4 zł pewnie już? Dramat. W Krakowie jest wiele knajp nawet w Rynku(niekoniecznie Wierzynek), gdzie można pojeść w miarę tanio i smacznie jeżeli ktoś nie umie samemu gotować. A już zwykły bar mleczny oferuje o wiele lepsze jedzenie(do 8zł) niż ten mcshit. Oczywiście jeżeli jesz o 4 rano to pozostaje Ci to kapsko. Dla mnie możesz jeść co chcesz, tylko nie mów mi że lepszego żarcia nie ma. Jest tylko tłustej dupy się nie chce ruszyć.
Tłumaczenie?
![]()
'Kontrola ochrony lotniska
ok
nie ok'
proszę bardzo
Tłumaczenie?
![]()
cz🤬chy profilaktycznie mają płacić póltora dolca więcej bo ich współplemieńcy w c🤬j kradną

Skończ p🤬lić, bo nie można Cię słuchać. Boli Cię to, że ktoś sobie op🤬li powiększony McZestaw? Czy Mcdonald za każdą zarobioną złotówkę ucina ci palec? Daj spokój, niech każdy je gdzie chce - jego sprawa. 3/4 osób które jedzą w mcd zdają sobie sprawę z tego świństwa ale jak im to nie przeszkadza to co ci k🤬a do tego...

Wiec zryj gowno po swoim psie, lub zanurzaj sie w kiblu po oproznieniu zoladka, skoro dla Ciebie nie ma znaczenia co jest w srodku. Tepaku. Jesz smieci bedziesz smietnikiem, nic wiecej. A to, ze cos ladnie wyglada (chociaz wcale tak nie jest), nie znaczy, ze musi smakowac. Rozumiem, ze sadistic.pl. ale k🤬a czasem warto wlaczyc logike, a nie p🤬lic bez sensu
...szanujący się murzyn...
Trąci lekkim oksymoronem.

podpis użytkownika
Smak '80 lat...po pierwsze wyzwałeś mnie więc c🤬j Ci w wupę pojebańcu.
a po 2. może właśnie takie fetysze odp🤬lam na co dzień w dodatku z całą rodziną i moim psem? w 200% nie masz prawa do przyp🤬alania się do tego.
Nienawidzę np. pieczarek w sosie bo są dla mnie niczym glut bezdomnego, ale małże czy inne zapiekanki wp🤬lam aż mi się uszy drą.
moje zdanie, mój wybór i przede wszystkim mój organizm i moje życie (wraz ze zdrowiem).
a co do twojej j🤬ej teorii o możliwości lepszego jedzenia... tak, już widzę jak ktoś czy nawet ja sam (ciebie pomijam) je kotleta w trzech sosach z zestawem (barowym bukietem) surówek popijając wszystko winem podczas kiedy na budziku jest 180km/h bo akurat jesteśw podróży.
a i jeszcze jedno, kalmary, kraby i inne świnie się wp🤬la bez opamiętania a jak trafi się szczurek to już c🤬j? to nie zwierzę?
podpis użytkownika
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!@jajcek: Jak nie smakuje ci mcdonald to należysz do tych, którym nigdy się nie dogodzi.
Dla mnie nie ma nic lepszego niż cheeseburger o 4 nad ranem po imprezie. Żaden kebab, kiełbaska pod halą czy zapiekanka na kazimierzu się nie ima.
A jeżeli chodzi o normalny obiad to w tej cenie i w takim tempie w mieście lepszego żarcia nie znajdziesz.
Chyba że mieszkasz w jakimś k🤬a piździelcu wielkim gdzie pizza kosztuje 10 zł za 30 cm.
w nocy w krakowie nie ma dużej alternatywy. kebab kosztuje 10zł, ale na próżno szukać w nim mięsa. żeby op🤬lić zapiexa na żydzie trzeba w kolejce odstać pół godziny + 10 minut czekania na żarcie. jak już na żydzie jesteśmy, to w asia to go miseczka ryżu z marchewką i kiełkiem kosztuje ze 20 zł. kiedyś dobrze i tanio można było zjeść w barze max, ale teraz do żarcia dostajesz sraczkę gratis. w okolicach rynku same bułki z kapustą sprzedawane jako kebab. a w maku szybko, stosunkowo smacznie i stosunkowo niedrogo, jest kibel z mydełkiem.

@jajcek: Jak nie smakuje ci mcdonald to należysz do tych, którym nigdy się nie dogodzi.
to wp🤬laj gówno z kaczora donalda porcje jak dla dzieci ze żłobka. wole wj🤬 kubeł kurczaczków z kfc lub p🤬lnego kebaba