I tak żaden szanujący się murzyn stopy w mcdonaldzie nie postawi, KFC forever i c🤬j

Obejrzycie materialy co jecie w Mcdonaldzie i komu nabijacie kieszenie przed zjedzeniem

Raczu2012 napisał/a:
Obejrzycie materialy co jecie w Mcdonaldzie i komu nabijacie kieszenie przed zjedzeniem
![]()
I tak pewnie wp🤬lasz wieśmaki więc mi tu nie filozfuj
Raczu2012@ i c🤬j z tego?
smakuje to jem nie smakuję to nie jem.
i naprawdę nie obchodzi mnie jakie tam są aspartamy i inne krokodyle... ładnie podane i smaczne to jem. Nawet jeżeli tam zmielona krowa czy inny szczur to... idąc do barusushi nie powinienem jeść? albo jadąc do Wietnamu nie powinienem spróbować karalucha? Fuck Logic!
smakuje to jem nie smakuję to nie jem.
i naprawdę nie obchodzi mnie jakie tam są aspartamy i inne krokodyle... ładnie podane i smaczne to jem. Nawet jeżeli tam zmielona krowa czy inny szczur to... idąc do barusushi nie powinienem jeść? albo jadąc do Wietnamu nie powinienem spróbować karalucha? Fuck Logic!
podpis użytkownika
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
A od jakiego odcienia skóry dokładniej zaczyna się murzyn, a kończy mulat?
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
@Imper3838
Murzyn ma skórę bardziej.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Murzyn ma skórę bardziej.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

matiqq napisał/a:
ładnie podane i smaczne to jem.
Ja pier.... jeżeli to uważasz za ładnie podane i co gorsza smaczne to współczuje życia.

@jajcek: Jak nie smakuje ci mcdonald to należysz do tych, którym nigdy się nie dogodzi.
Dla mnie nie ma nic lepszego niż cheeseburger o 4 nad ranem po imprezie. Żaden kebab, kiełbaska pod halą czy zapiekanka na kazimierzu się nie ima.
A jeżeli chodzi o normalny obiad to w tej cenie i w takim tempie w mieście lepszego żarcia nie znajdziesz.
Chyba że mieszkasz w jakimś k🤬a piździelcu wielkim gdzie pizza kosztuje 10 zł za 30 cm.
Dla mnie nie ma nic lepszego niż cheeseburger o 4 nad ranem po imprezie. Żaden kebab, kiełbaska pod halą czy zapiekanka na kazimierzu się nie ima.
A jeżeli chodzi o normalny obiad to w tej cenie i w takim tempie w mieście lepszego żarcia nie znajdziesz.
Chyba że mieszkasz w jakimś k🤬a piździelcu wielkim gdzie pizza kosztuje 10 zł za 30 cm.