a jak zamachowcem jest laska to też dostaje te dziewice?
podpis użytkownika
Zawsze dziewica
@up jesteśmy w Polsce więc róbmy rzeczy po polsku!
podpis użytkownika
Rock.
Raczej Czarodziejki z Al-Ka'idy
UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<

podpis użytkownika
UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<

Jestem ciekawa dlaczego jeszcze ani razu takich i podobnych obrazkow nie widzialam na facebooku a na sadisticku roi sie tego pelno?
@up pewnie dlatego że c🤬j nas to obchodzi
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
@Zafina bo na facebooku masz praktycznie cały przekrój społeczeństwa, a tu głównie ten radykalny odłam.

podpis użytkownika
...
@sarkoziu Jakby laska chciala 40 prawiczkow to by poszla na jakies LAN party albo jakis konwent chinskich bajek

sarkoziu napisał/a:
a jak zamachowcem jest laska to też dostaje te dziewice?
Chyba kpisz? Kobiety nie są od zamachów, one mają rozkładać dobrowolnie nogi dla muzułmanów walczących w jihadzie. Zresztą któryś tam mułła nawoływał pobożne muzułmanki do takich praktyk w Syrii.

I oto jest okazja do zdobycia piw: wystarczy połączyć dwa znane obrazki dot. mangi oraz islamu.

Dobrutro napisał/a:
Chyba kpisz? Kobiety nie są od zamachów, one mają rozkładać dobrowolnie nogi dla muzułmanów walczących w jihadzie. Zresztą któryś tam mułła nawoływał pobożne muzułmanki do takich praktyk w Syrii.
I co najlepsze, znalazło się 13 kurewek w Tunezji, które pojechały do Syrii "podnosić morale" tego p🤬lonego motłochu, który TVN podniośle nazywa "rebeliantami"...

A tak BTW: jak myślicie, USA zaczną wysyłać kozojebcom Syryjskim sprzęt? Zauważcie również jak Obama eskaluje swoją prezydenturę - 7 skandali już jest, teraz doszedł PRISM, a on żeby odciągnąć uwagę opinii publicznej dop🤬lił wojnę

Aż na double zasługuje,
dziwne , że tego nikt jeszcze nie wstawił
dziwne , że tego nikt jeszcze nie wstawił