👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

-Jezusa ukrzyżować!
-Ale on taki piękny...
-OK.A potem ukrzyżować!
-Ale on taki piękny...
-OK.A potem ukrzyżować!

-Żart spalić!
-Ale on taki śmieszny...
-OK. A potem spalić!
-Ale on taki śmieszny...
-OK. A potem spalić!

@Nimr0d: zajebista gra słów (w tym przypadku nicka tego ziomka)
PIWO! A żart z dupy

- na joemonster już jest
- ale on taki śmieszny
- ok to jeszcze na sadistica
- ale on taki śmieszny

Escalade napisał/a:
- na joemonster już jest
- ale on taki śmieszny

Escalade napisał/a:
- na joemonster już jest
- ale on taki śmieszny
Żal Ci, bo nawet tam nie potrafisz niczego ciekawe znaleźć i przerzucić? Jak do tej pory założyłeś 3 tematy z czego 2 w sucharach... Sam sobie powiedz co to znaczy

p.s. jak masz takie posty pisac to lepiej już teraz ... .... hyc hyc w podskokach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie