👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polecam stronę podaną na fotce
Komiksy posiadające baardzo specyficzny humor. Dodaję również miłą tapetkę z tą damą

@chupacabra
obstawiam że ten obrazek będzie góra 1-2 godziny póki głąby z zarządu nie wylukają... ale leci piwo dla Ciebie
obstawiam że ten obrazek będzie góra 1-2 godziny póki głąby z zarządu nie wylukają... ale leci piwo dla Ciebie
piwo masz, ale proszę nie walcie konia na takie komiksy
pomyślcie o dzieciach...

Sadistic, A nie chciałbyś takiej ładnej i cycatej dziewczyny jak ta na zdjęciu?
Ja bym tylko nie chciał, żeby mi tak srała w toalecie.. :/

Ja bym tylko nie chciał, żeby mi tak srała w toalecie.. :/
nie zezwalam na umieszczanie tu komiksów na temat mojego życia prywatnego.
kolumbijskisen, powinnaś iść do jakiegoś lekarza, bo to problem nie trafiać z gównem do kibelka.

wiem. ale cierpię też na chorobliwy lęk przed lekarzami.
a że do twojego kibla nie sram to problemu nie ma chyba.
a że do twojego kibla nie sram to problemu nie ma chyba.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie