Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ewangelik 2025-03-14, 19:54 8
Nikt nie ma czasu by tak długie filmy na sadisticu oglądać. To jest własnie pojęcie czasu.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-14, 20:16 1
Ponad godzinę oglądać film o czasie i stracić godzinę życia xD
Mógłbyś po prostu streścić w trzech zdaniach?
A może sam nie oglądałeś bo Ci szkoda było czasu?
BTW ten drugi filmik to jakimś ukraińskim akcentem zalatuje, chyba czekasz na lincz na sadolu
Zgłoś
Antymajka 2025-03-14, 20:27 1
Meissnera warto posłuchać, a to drugie to ukraiński badziew jakiegoś cwaniaka-dezertera
Zgłoś
AlCapone 2025-03-14, 21:06 1
Hmm 45 min filmik wyjasniajacy czym jest czas? Cos jak szkolenie za 500zl u koucza finansowego pt. "jak zostac milionerem"
Zgłoś
Love_is_Love 2025-03-15, 22:43 2
Antymajka napisał/a:

Meissnera warto posłuchać, a to drugie to ukraiński badziew jakiegoś cwaniaka-dezertera

Ten "cwaniak-dezerter" to najlepszy popularnonaukowy YouTouber w Polsce. To wspaniale, że nagrywa dla nas, pomimo że pochodzi z Ukrainy.
Zgłoś
smc 2025-03-16, 13:01
Niema cycków niema piwa.

[ Dodano 2025-03-16, 13:47 ]
Prim jest to dla nas czas niedoszły. Czyli jeden z wariantów czasoprzestrzeni.
Stądctwierdzenia o nieskończonej ilości wielkświatów, co jest dla nas nieuntyicyjne, jednam matematycznie zgodne.

Jak wzory skróconego mnożenia
Zgłoś
mam_racje 2025-03-18, 15:36
@ewangelik:
"Nikt nie ma czasu by tak długie filmy na sadisticu oglądać." - najwyżej "większość" ale nie "nikt".
"...To jest własnie pojęcie czasu." - ciekawy punkt widzenia ale pełniejszy opisują w tych filmach, polecam.

@Cezzar:
"Ponad godzinę oglądać film o czasie i stracić godzinę życia xD" - Zastanów się na czym tracisz a na czym zyskujesz. Skoro powinieneś przerzucić węgiel w piwnicy, to przerzucaj zamiast siedzieć przy komputerze - albo przeciwnie: lajkuj filmiki z masturbacją które wstawia "kierowca dziewiętnastocentymetrowy", jeśli tamto trafia w twój gust.
"Mógłbyś po prostu streścić w trzech zdaniach?" - Nie, aż tak mądry nie jestem, choć mam_racje/ę.
"A może sam nie oglądałeś bo Ci szkoda było czasu?" - oglądałem i słuchałem ze trzy razy. Ty się moim czasem się nie zajmuj tylko swoim, bo ja cię nie zmusiłem ani do siedzenia przy komputerze, ani do oglądania tego filmu.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-18, 15:46 1
mam_racje napisał/a:

@:
"Nikt nie ma czasu by tak długie filmy na sadisticu oglądać." - najwyżej "większość" ale nie "nikt".
"...To jest własnie pojęcie czasu." - ciekawy punkt widzenia ale pełniejszy opisują w tych filmach, polecam.
@:
"Ponad godzinę oglądać film o czasie i stracić godzinę życia xD" - Zastanów się na czym tracisz a na czym zyskujesz. Skoro powinieneś przerzucić węgiel w piwnicy, to przerzucaj zamiast siedzieć przy komputerze - albo przeciwnie: lajkuj filmiki z masturbacją które wstawia "kierowca dziewiętnastocentymetrowy", jeśli tamto trafia w twój gust.
"Mógłbyś po prostu streścić w trzech zdaniach?" - Nie, aż tak mądry nie jestem, choć mam_racje/ę.
"A może sam nie oglądałeś bo Ci szkoda było czasu?" - oglądałem i słuchałem ze trzy razy. Ty się moim czasem się nie zajmuj tylko swoim, bo ja cię nie zmusiłem ani do siedzenia przy komputerze, ani do oglądania tego filmu.

Dobrze tato
Zgłoś
mam_racje 2025-03-18, 15:50 1
Cezzar napisał/a:

Dobrze tato

Proszę się zwracać per: Panie Tato! 🤣😂
A tak serio, to przepraszam za załośliwość.
Zgłoś