Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógłbyś po prostu streścić w trzech zdaniach?
A może sam nie oglądałeś bo Ci szkoda było czasu?
BTW ten drugi filmik to jakimś ukraińskim akcentem zalatuje, chyba czekasz na lincz na sadolu

Meissnera warto posłuchać, a to drugie to ukraiński badziew jakiegoś cwaniaka-dezertera
Ten "cwaniak-dezerter" to najlepszy popularnonaukowy YouTouber w Polsce. To wspaniale, że nagrywa dla nas, pomimo że pochodzi z Ukrainy.
[ Dodano 2025-03-16, 13:47 ]
Prim jest to dla nas czas niedoszły. Czyli jeden z wariantów czasoprzestrzeni.
Stądctwierdzenia o nieskończonej ilości wielkświatów, co jest dla nas nieuntyicyjne, jednam matematycznie zgodne.
Jak wzory skróconego mnożenia

"Nikt nie ma czasu by tak długie filmy na sadisticu oglądać." - najwyżej "większość" ale nie "nikt".
"...To jest własnie pojęcie czasu." - ciekawy punkt widzenia ale pełniejszy opisują w tych filmach, polecam.
@Cezzar:
"Ponad godzinę oglądać film o czasie i stracić godzinę życia xD" - Zastanów się na czym tracisz a na czym zyskujesz. Skoro powinieneś przerzucić węgiel w piwnicy, to przerzucaj zamiast siedzieć przy komputerze - albo przeciwnie: lajkuj filmiki z masturbacją które wstawia "kierowca dziewiętnastocentymetrowy", jeśli tamto trafia w twój gust.
"Mógłbyś po prostu streścić w trzech zdaniach?" - Nie, aż tak mądry nie jestem, choć mam_racje/ę.
"A może sam nie oglądałeś bo Ci szkoda było czasu?" - oglądałem i słuchałem ze trzy razy. Ty się moim czasem się nie zajmuj tylko swoim, bo ja cię nie zmusiłem ani do siedzenia przy komputerze, ani do oglądania tego filmu.
@:
"Nikt nie ma czasu by tak długie filmy na sadisticu oglądać." - najwyżej "większość" ale nie "nikt".
"...To jest własnie pojęcie czasu." - ciekawy punkt widzenia ale pełniejszy opisują w tych filmach, polecam.
@:
"Ponad godzinę oglądać film o czasie i stracić godzinę życia xD" - Zastanów się na czym tracisz a na czym zyskujesz. Skoro powinieneś przerzucić węgiel w piwnicy, to przerzucaj zamiast siedzieć przy komputerze - albo przeciwnie: lajkuj filmiki z masturbacją które wstawia "kierowca dziewiętnastocentymetrowy", jeśli tamto trafia w twój gust.
"Mógłbyś po prostu streścić w trzech zdaniach?" - Nie, aż tak mądry nie jestem, choć mam_racje/ę.
"A może sam nie oglądałeś bo Ci szkoda było czasu?" - oglądałem i słuchałem ze trzy razy. Ty się moim czasem się nie zajmuj tylko swoim, bo ja cię nie zmusiłem ani do siedzenia przy komputerze, ani do oglądania tego filmu.
Dobrze tato

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie