Typ użył ciepłej wody zamiast miotacza ognia

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Up a nie lepsze byłoby roztopione żelazo?
A mógł to rozmrozić nie podnosząc się z krzesła

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Jak baba loda nie potrafi op🤬lić to pies ją j🤬
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Ale mnie wk🤬iają takie tępe sraki. "o, patrzcie jaka jestem głupiutka, oj hihihihi", morda szlaufie

Ja p🤬le, wyjmijcie kije z dupy, serio.
A co miała k🤬a robić, płakać? Pewnie jakby twoja dziewczyna, jeśli kiedyś będziesz jakąkolwiek mieć, zaczęłaby się śmiać ze śmiesznej sytuacji to byś wpadł w histerie i napady paniki że masz "szlaufa" a nie dziewczynę. Nosz k🤬a. Drze ryja- źle, śmieje się- źle, płacze- źle. Debile.
Najgorsze to są właśnie te głupie p🤬dy, które by zaczęły się użalać nad tą sytuacją, albo drzeć p🤬dę na cały lokal, a nie taka, która się śmieje ze śmiesznej sytuacji, do tego niespowodowanej przez nią.
PS:
hoszo napisał/a:
Ale mnie wk🤬iają takie tępe sraki. "o, patrzcie jaka jestem głupiutka, oj hihihihi", morda szlaufie
![]()
A co miała k🤬a robić, płakać? Pewnie jakby twoja dziewczyna, jeśli kiedyś będziesz jakąkolwiek mieć, zaczęłaby się śmiać ze śmiesznej sytuacji to byś wpadł w histerie i napady paniki że masz "szlaufa" a nie dziewczynę. Nosz k🤬a. Drze ryja- źle, śmieje się- źle, płacze- źle. Debile.

Najgorsze to są właśnie te głupie p🤬dy, które by zaczęły się użalać nad tą sytuacją, albo drzeć p🤬dę na cały lokal, a nie taka, która się śmieje ze śmiesznej sytuacji, do tego niespowodowanej przez nią.
PS:

Ojciec mi opowiadał, że za jego młodości był na wsi taki dzieciak, co to podczas jakichś wielkich mrozów założył się, że poliże słupek od bramy. Z pół godziny jęczał przyklejony, aż matka wyleciała przerażona i polała wrzątkiem. Podobno do dziś ma problem z odczuwaniem smaku. Przynajmniej żona nie płacze, że zupa za słona

K🤬a wrzątkiem serio? Nie dało się zwykłą ciepłą do skutku. Ano tak, sadistic