👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co za bydlaki! Że żaden się nie domyslił żeby foczkę spowrotem do wody wepchnąć. Znieczulica i degeneracja!
Jako zwykły człowień bym włączył silniki i odwiózł foczkę w bezpieczne miejsce.
Jak sadol bym chetnie zobaczył konsumpcje
Jak sadol bym chetnie zobaczył konsumpcje

bodzionek napisał/a:
Wideo:
Patrzę i nie wierzę. Żadna melepeta nie wysrała jeszcze żalu że to polski portal dla mówiących po polsku polaków i nie umie po angielsku!

Respektuj napisał/a:
możesz w skrócie?
Potraktuj ten komentarz jako czytankę. Może czegoś się nauczysz

@bodzionek
Tak to zreferowałeś, że po przeczytaniu twojego komentarza na prawdę wczułem się w sytuację foki i szczerze jej kibicowałem. Twój opis trzyma w napięciu bardziej niż wideo
Tak to zreferowałeś, że po przeczytaniu twojego komentarza na prawdę wczułem się w sytuację foki i szczerze jej kibicowałem. Twój opis trzyma w napięciu bardziej niż wideo

podpis użytkownika
<lol>
Spiderowski napisał/a:
Raczej zabawka do ćwiczeń. Jakby chciały to foka już dawno była by zjedzona. Orki czesto ćwiczą różne ewentualności polowań albo uczą młode jak polować w grupie.
Kiedyś był film jak orki "robią fale" by foka spadła z kry lodu. Jak foka już wpadła do wody to orki pomogły jej wdrapać się spowrotem na kre a same ćwiczyły kolejne warianty robienia fali.
Zajebiste stworzenia.
Dokładnie. Orki potrafią na tyle sposobów zdjąć ofiarę z pływającej kry(choćby wynurzając się i opierając o krawędź, żeby ją przechylić), że gdyby im zleżało, to i z tej łódki by tę fokę zdjęły, zwłaszcza że jest bardzo blisko krawędzi i bezpieczna tam nie jest. Fokę uratowała raczej obecność ludzi, których orki z sobie znanych powodów nie traktują jak pożywienia i nie atakują, no i fakt że to raczej była zabawa czy trening niż faktyczne polowanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie