buoba - spokojnie tydzień starczy, wytwarzanie łoju jest naturalną czynnością.
podpis użytkownika
:oneko:
buoba - spokojnie tydzień starczy, wytwarzanie łoju jest naturalną czynnością.
Parę porów zatkanych to powiedzmy norma, ale tu kurde mu z całego nosa makaron wyłazi

Czy pory w nosie powiekszaja sie z ciaglym wyjmowaniem loju?
Powiedziałbym, że raczej jest odwrotnie.

podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci::mysle:
Różne rzeczy na hardzie mogę oglądać ale temat z głównej mnie pokonał
Obrazek
Skoro twierdzisz, że różne rzeczy widziałeś na hardzie i to Cię brzydzi, to pozwolę sobie zacytować klasyka: w dupie byłes i gówno widziałeś

Skoro twierdzisz, że różne rzeczy widziałeś na hardzie i to Cię brzydzi, to pozwolę sobie zacytować klasyka: w dupie byłes i gówno widziałeś![]()
Też sobie pozwolę zacytować klasyka: nie mierz wszystkich swoją miarą (c🤬ju) na hardzie widywałem up🤬lane głowy i kończyny, sranie do ryjów i baby z k🤬sami smarki jako lubrykant ale akurat taka rzecz brzydzi mnie najbardziej bo po prostu TAK i c🤬j, taki jestem a ty jesteś inny i tak działa świat a o gustach i obrzydlistwach z nimi zwiazanymi się nie dyskutuje
Też sobie pozwolę zacytować klasyka: nie mierz wszystkich swoją miarą (c🤬ju) na hardzie widywałem up🤬lane głowy i kończyny, sranie do ryjów i baby z k🤬sami smarki jako lubrykant ale akurat taka rzecz brzydzi mnie najbardziej bo po prostu TAK i c🤬j, taki jestem a ty jesteś inny i tak działa świat a o gustach i obrzydlistwach z nimi zwiazanymi się nie dyskutuje
To mało widziałeś.