👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ja uwielbiam przebijać i wyciskać sobie pęcherze. Pamiętam jak na ćwiczenia wojskowe specjalnie nie zabierałem wkładek do butów, bo już po kilku dniach miałem piękne odciski.
MenSa napisał/a:
Jesteś leworęczny?
Jak każdy zawodowy fapiarz. Prawa ręka służy do obsługi myszy i podaje chusteczki dla kasku niemca.
MenSa napisał/a:
Jesteś leworęczny?
A ty którą ręką trzymasz myszkę ?

freaky napisał/a:
Jak ja uwielbiam przebijać i wyciskać sobie pęcherze. Pamiętam jak na ćwiczenia wojskowe specjalnie nie zabierałem wkładek do butów, bo już po kilku dniach miałem piękne odciski.
Żartujesz sobie xD .... Ja robię wszystko by tylko nie mieć tych pęcherzy. Taka stopa z przebitym pęcherzem wygląda szkaradnie.... Mało tego. Boli jak cholera, adidasów sobie nie założysz, baleriny również odpadają, najlepiej chodzić w tedy w samych klapkach albo japonkach. Najlepsze na pęcherze są plastry Compeed, rekomenduję

Ja zawsze zostawiam to jak najdłużej, idealnie jak wytrzyma do momentu, gdy pod spodem, jest już nowy naskórek i wszystko zagojone. Nie trzeba się z plastrami cackać, uważać na zakażenie i pod prysznicem...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie