Jezeli bedzie duzo piwek moge robic tematy podobne do tych.
Tak nawiasem wiem ze pojawi sie pod moim filmikiem wiele "hate" o tym ze koles mowi o Jezusie itp. Ale co w tym zlego ze wiara w cos co dla wielu z was nie ma wartosci pomogla komus wstac? Osobiscie nie zaprzeczam w istnienie Boga i nie o tym w tym filmie chodzi, chce pokazac wam sile ludzi ktorzy wybijaja sie na sam szczyt i tym samym dac wam sile.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak trzeba długo i dużo ćpać żeby zacząć wierzyć w Boga?
konto usunięte
2012-12-30, 9:46
[cytat]Osobiscie nie zaprzeczam w istnienie Boga[/cytat]
Polska język, trudna język?
konto usunięte
2012-12-30, 10:18
Rola boga w tym jest taka ze po prostu go motywowal, rownie dobrze jego zona mogla robic to samo
piwko za to ze odszedł z K.O.R.N.
DeJotPe napisał/a:
[cytat]Osobiscie nie zaprzeczam w istnienie Boga[/cytat]
Polska język, trudna język?
Może mu się alt popsuł ???
konto usunięte
2012-12-30, 10:57
Cytat:
Może mu się alt popsuł ???
Co ty chcesz, gimbus próbował być fajny. Dajmy im żyć w swoim świecie.
Było dno ale gdzie ten "szczyt" ? Dla mnie ten filmik i to świadectwo to dowód na to że religia jest dla słabych.
konto usunięte
2012-12-30, 12:14
ahhh lubię czasem posłuchać jak koleś pod pozorem "nawracania się" - po prostu pokazuje że ma niepokolei we łbie i dragi tak mu banie sprały że widzi muzykę i czuje boga:>
szkoda tylko, że ten Bóg obdarzył go swoją milością, jak był na metce... mowi o tym na początku filmu...
Kieszon napisał/a:
Osobiscie nie zaprzeczam w istnienie Boga
Bo się boisz. Jak każdy "chrześcijanin". To jest religia strachu.
konto usunięte
2012-12-30, 21:37
Head