Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jezeli bedzie duzo piwek moge robic tematy podobne do tych.

Tak nawiasem wiem ze pojawi sie pod moim filmikiem wiele "hate" o tym ze koles mowi o Jezusie itp. Ale co w tym zlego ze wiara w cos co dla wielu z was nie ma wartosci pomogla komus wstac? Osobiscie nie zaprzeczam w istnienie Boga i nie o tym w tym filmie chodzi, chce pokazac wam sile ludzi ktorzy wybijaja sie na sam szczyt i tym samym dac wam sile.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-29, 22:15 3
Pamiętajcie dzieci, narkotyki to gówno... w c🤬j zabawne, ale gówno.
Zgłoś
Jason-X 2012-12-29, 22:27 1
fucking junkie ....
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-29, 22:49
pamiętajcie dzieci sadistic też gówno jednak mało zabawne ale coraz bardziej zabawne
Zgłoś
takija 2012-12-29, 23:06 17
Temu ćpunowi tak odj🤬o że przestał brać....to jest cud!
Zgłoś
sauerps 2012-12-29, 23:24 7
jeżeli kolesiowi wiara (jakakolwiek w cokolwiek) ma pomóc w rzuceniu takiego gówna to jestem za..

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
hugh 2012-12-30, 1:40 8
Dawny gitarzysta Grupy KoRn Ksywa Head ,teraz bez niego to już nie to samo.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 6:38
wiara w samego siebie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 6:39
up : Path of totality to skutek jeo braku...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 6:46
Koleś robi to, co uważa za stosowne i ma na to środki, więc uważam, że jest to dobre, skoro daje mu poczucie spełnienia. Oczywiście, o ile mu nie odp🤬lają fazy w stylu "ja jestem waszym Panem! Módlcie się do mnie", itp.

Dokonał wyboru, który nie każdemu się musi podobać, a już na pewno nie pozostałym członkom Korna. Sam byłem niezłym maniakiem tego zespołu i wybaczcie, ale to, co Korn prezentuje od jakiegoś czasu zakrawa o kpinę. Kasa, kasa i jeszcze raz kasa. A tak się z Britney Spears przecież śmiali...
Zgłoś
Vendal 2012-12-30, 7:23
Jezus zesłał na niego tyle swojej miłości, że teraz wygląda jak on.

podpis użytkownika

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to poj🤬e...
Zgłoś
minusator 2012-12-30, 7:58 1
Kiedy stoczysz się i zdajesz sobie z tego sprawę to przeciętni (w normalnym tego słowa znaczeniu) ludzie tobie już nie pomogą. Odejdą bo już wielokrotnie zawiodłeś, bo mówisz (niekoniecznie zgodnie z prawdą) że nie potrzebujesz pomocy. Jednak kiedy nagle znowu jak wielokrotnie wcześniej pojawi się chęć rzucenia... oni są po to by pomóc. Pomagają bo są zorganizowani w instytucji która pomaga im uwierzyć że jest głębszy sens a zatem warto temu ćpunowi znowu pomóc. To jest całkowita bujda zważywszy na fakt jak wiele mówią o swoich śmiesznych bożkach. Nie zmienia to faktu że często są jedynymi którzy wtedy wyciągają rękę. Z tej przyczyny cała ich indoktrynacja niby to pozwala poczuć boga. Spróbuj jednak nie potakiwać ich haseł...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 8:10
Nie "hate", że o Jezusie, tylko zwykły op🤬l za "hate".
Zgłoś
artiee 2012-12-30, 8:44 2
Jak można być takim durniem i uwierzyć, że bóg czy wiara mu pomogła....Po prostu doznał zerwania dachówki i tak mu się stało.
Mi bóg też pomógł - wpaść w długi.
Zgłoś
dajerym 2012-12-30, 8:46
kosciolonline.tv
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie