👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WaszMiso napisał/a:
Gejowskie jakieś takie.
Pedały srają tęczami i wytrzeszczają przy tym oczy?

Freaqs napisał/a:
Pedały srają tęczami i wytrzeszczają przy tym oczy?
Już ci tłumaczę. Pedały pchają się w dupy, a tęcza to symbol homoseksualizmu.

WaszMiso napisał/a:
a tęcza to symbol homoseksualizmu.
a ja myślałam ze kolor różowy,bynajmniej nigdy nie widziałam pedała w kolorach tęczy

campire napisał/a:
a ja myślałam ze kolor różowy,bynajmniej nigdy nie widziałam pedała w kolorach tęczy
tęcza = wiele kolorów to znaczy że pedał może ubierać się w inne kolory

Tu nie chodzi o ubieranie się. To jest po prostu ich symbol.
Ale zobaczcie, że robią z tych rzeczy domenę pedałów, które są fajne. Właśnie w tym ta tęcza. Nawet jak facet wyskoczy z 4-ma laskami gdzieś na miasto to znaczy, że jest pedałem. Wszystko nam zabiorą. Będziemy jeździć maluchami bo tylko one nie zostaną okrzyknięte pedalskimi.
Ale zobaczcie, że robią z tych rzeczy domenę pedałów, które są fajne. Właśnie w tym ta tęcza. Nawet jak facet wyskoczy z 4-ma laskami gdzieś na miasto to znaczy, że jest pedałem. Wszystko nam zabiorą. Będziemy jeździć maluchami bo tylko one nie zostaną okrzyknięte pedalskimi.

WaszMiso napisał/a:
Tu nie chodzi o ubieranie się. To jest po prostu ich symbol.
Więc albo my albo oni

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie