60,s jakies stare baby
80,s normalne dojrzałe kobiety
00,s dzieci
20,s pedały.
00,s dzieci
20,s pedały.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
20s to moja stara z przerosnieta łechtaczka
podpis użytkownika
forza nostra legge
Dzisiaj żeby - nomen omen - nadziać się na babę z k🤬sem, nie trzeba jechać do Tajlandii.
60,s Azjatki
80,s Murzynki
00,s Indianki
20,s Kosmitki
Król Lewackiej myśli i równości społecznych.
80,s Murzynki
00,s Indianki
20,s Kosmitki
podpis użytkownika

poligon6 napisał/a:
60,s jakies stare baby
00,s dzieci
20,s pedały.
Nie widziałem Twojego nicku a jak zobaczyłem że 00' to dzieci to już wiedziałem że to ten zjeb co lubi pluć łoniakami...
AyCaramba napisał/a:
Nie widziałem Twojego nicku a jak zobaczyłem że 00' to dzieci to już wiedziałem że to ten zjeb co lubi pluć łoniakami...
Ciężko teraz musi być jak zrobili taka nagonke na pedofili.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
lubię włosy ale są niepraktyczne, przeszkadzają a macaniu bo włażą do p🤬dy razem z palcami, w lizaniu też przeszkadzają bo trzeba odgarniać bo włażą do gęby - generalnie lepiej jest jak p🤬da jest ogolona chociaż na warach
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
up.
nie będę prosić o głębszą analizę,
bo znasz się na temacie
nie będę prosić o głębszą analizę,
bo znasz się na temacie

poligon6 napisał/a:
Ciężko teraz musi być jak zrobili taka nagonke na pedofili.
Jak widzisz dorosłą ogoloną kobietę a myślisz o dzieciach to z tobą jest coś nie tak zjebie.