👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Polski jest dla nich smieszny ?? To ciekawi mnie jaki byłby odbiór tej komedii w kinie jak by ją u nas w języku czeskim puścili:
youtube.com/watch?v=cEfp7fiSC44
youtube.com/watch?v=cEfp7fiSC44

Nie ma jeszcze bólu dupy, jak ktokowiek śmiał stwierdzić że śmieszy go język polski?

raza napisał/a:
Terminator to terminator. W Polsce pierwsze tłumaczenie zakładało zmianę tytułu na Elektryczny morderca, ale całe szczęście od tego odstąpiono. Jak ktoś wieży w te dziwne wyliczanki rzekomo czeskich słów to po prostu jest debilem.
Debilem to Ty jesteś, bo nie potrafisz nawet poprawnie napisać słowa wierzy. Zresztą to nie są "wyliczanki" czeskich słów. Jeśli już to będą to rzekome tłumaczenia, a nie wyliczanki.

monopolowy - zapodajka
ministerstwo spraw zagranicznych - ministro moczary bubelhadesu
ministerstwo spraw zagranicznych - ministro moczary bubelhadesu

bziktheblue napisał/a:
Wiewiórka - drewnokocur.
raczej veverka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie