lasyk napisał/a:
Pablo znowu wp🤬la te chińczyki.. Wątrobę mu wyżre to gówno.
Zobacz sobie jego filmiki po jego wypowiedziach wnioskuje, że nie tylko wątrobę mu wyżarło
RmX napisał/a:
Zobacz sobie jego filmiki po jego wypowiedziach wnioskuje, że nie tylko wątrobę mu wyżarło
mózgu to on chyba nigdy nie miał więc chyba jednak tylko wąrobe

podpis użytkownika
Nie pije, nie pale, nie przeklinam.o k🤬a... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!

K🤬a znowu ten kwejkowy cymbał... Co te bydle sobą reprezentuje? Jego jedynym osiągnięciem życiowym jest zjedzenie zupy instant po gejowskiej najebce... długo zamierza jechać na tym koniu?

'Pablo znowu wp🤬la te chińczyki.. Wątrobę mu wyżre to gówno.'
mózgu już na pewno mu nie wyżre...
mózgu już na pewno mu nie wyżre...

muscas napisał/a:
ja p🤬le. odpalam kwejka - pablo z mielna. demoty - Pablo, fejs - pablo. sadol - pablo... boje sie pojsc do lodowki po piwo....
ty masz jeszcze czas iść do lodówki?
TheColt napisał/a:
ty masz jeszcze czas iść do lodówki?
a jak

podpis użytkownika
Nie pije, nie pale, nie przeklinam.o k🤬a... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!

K🤬a tylko j🤬e gimbusy i niedorozwoje mogą sie podniecać tym gównem, które reprezentuje koleś z koloni wp🤬lający zupki.
Proponuje administracji zbanować wszystkie osoby, które dały piwo dla tego obrazka. Albo wyp🤬olić (przenieść) konto na kwejka.
Proponuje administracji zbanować wszystkie osoby, które dały piwo dla tego obrazka. Albo wyp🤬olić (przenieść) konto na kwejka.
@up
Dobra dobra, niestety ale era bycia fajnym poprzez hejterstwo się już kończy, nie podoba się to się pomija i nie komentuje a nie od razu pluje "gimbusy, pojeby, niedorozwoje".
Dobra dobra, niestety ale era bycia fajnym poprzez hejterstwo się już kończy, nie podoba się to się pomija i nie komentuje a nie od razu pluje "gimbusy, pojeby, niedorozwoje".
Józef Ka. napisał/a:
K🤬a tylko j🤬e gimbusy i niedorozwoje mogą sie podniecać tym gównem, które reprezentuje koleś z koloni wp🤬lający zupki.
Jak na razie to jedynego bana ty dostałeś