👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nigdy nie obejrzałem takiej ilości bardzo starych samochodów w ciągu 4 minut. trudno wyobrazić sobie jak biedna osoba musiała przygotować ten materiał.
Ważniejszy jest temat zasiłków i z czego faktycznie żyją Czeczeni w Polsce, a nie zdjęcia tych starych złomów.
co to za muzyczka swoją drogą?
Ważniejszy jest temat zasiłków i z czego faktycznie żyją Czeczeni w Polsce, a nie zdjęcia tych starych złomów.
co to za muzyczka swoją drogą?

Spodziewałem się jakiś Bentley, Ferrari itp... a zobaczyłem auta nadające się na wrak race
Nie doszukuję się jakiegoś innego przesłania tylko skupię się na tym co niby film pokazuje.
Jeśli auta mają przegląd i ubezpieczenie a właściciele prawa jazdy to w czym problem?
Policja niech się takimi sprawami zajmuje....
....
Jeśli jednak mundurowi podchodzą do tematu jak z cyganami no to jednak jakiś problem jest.
Jeśli auta mają przegląd i ubezpieczenie a właściciele prawa jazdy to w czym problem?
Policja niech się takimi sprawami zajmuje....
....
Jeśli jednak mundurowi podchodzą do tematu jak z cyganami no to jednak jakiś problem jest.

W Białymstoku Czeczeni jeżdżą sprzętami podobnej klasy co na filmiku.
Ale najbardziej kojarzy mi się zielona łada 2107 z relingami, w której często widzę 2 lub 3
Czeczenów - jeżdżą do pracy, zajmują się wykończeniówką i podobno są pracowici.
Ale najbardziej kojarzy mi się zielona łada 2107 z relingami, w której często widzę 2 lub 3
Czeczenów - jeżdżą do pracy, zajmują się wykończeniówką i podobno są pracowici.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie