📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

tam jest jakieś prawo?
wgl. myślałem, że tam to bida ale widać są ludzie na poziomie. propsy
wgl. myślałem, że tam to bida ale widać są ludzie na poziomie. propsy

wszystko fajne, ale mam pytanie do autora, jakiego kodeka użyłeś do konwersji ?
5:00
Pomyslalem sobie "Lada teraz" Chwile pozniej sie nie zawiodlem....
Pomyslalem sobie "Lada teraz" Chwile pozniej sie nie zawiodlem....

Blau7er napisał/a:
wszystko fajne, ale mam pytanie do autora, jakiego kodeka użyłeś do konwersji ?
Ściągnąłem plik z YouTube w formacie MP4, wrzuciłem na swoje konto na YT, zmniejszyłem długość edytorem YouTube i przerzuciłem.

Dla nie interesujących się tematem przestępczości zorganizowanej: mafia czeczeńska trzyma w garści nawet sporą część Moskwy, będącej przecież domem najpotężniejszej rosyjskiej (jeśli nie światowej) organizacji przestępczej - Solntsevskayi.
Czeczeńcy prowadzą interesy prawie na całym globie i w odróżnieniu o ruskich, którzy ostatnimi czasu wolą przestępstwa finansowe, energetyczne (ogólnie white collar crimes), prowadzą handel bronią i narkotykami na globalną skalę (szmuglują broń do Brazylii, a z Argentyny wysyłają kokainę na rynek europejski.
Czeczeńcy prowadzą interesy prawie na całym globie i w odróżnieniu o ruskich, którzy ostatnimi czasu wolą przestępstwa finansowe, energetyczne (ogólnie white collar crimes), prowadzą handel bronią i narkotykami na globalną skalę (szmuglują broń do Brazylii, a z Argentyny wysyłają kokainę na rynek europejski.

tak to jest z muzułamanami
za grosz klasy
fury z wyporzyczalni a ciuchy z bazaru
za grosz klasy
fury z wyporzyczalni a ciuchy z bazaru

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie