Jak ten drugi dołączył, to całkiem sprawnie im poszło. Nie ma reszty filmiku, ale sądząc po ogarnięciu zaprezentowanym w tym krótkim fragmencie, będzie im potrzebna pomoc w odnalezieniu skutera. Proszem
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...

podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Jednak stary miał racje jak mi powtarzał, żebym zawsze płynął pod prąd bo z prądem płyną tylko śmieci
de_Sade napisał/a:
Jak ten drugi dołączył, to całkiem sprawnie im poszło. Nie ma reszty filmiku, ale sądząc po ogarnięciu zaprezentowanym w tym krótkim fragmencie, będzie im potrzebna pomoc w odnalezieniu skutera. Proszem
Nie powinieneś być teraz na proteście?
Co jak co.. ale kumpel co wskoczy bez wahania za tobą do wody to dobra rzecz.
jebacwykop napisał/a:
c🤬j ze te enduro sa wiecej warte niz cale twoje c🤬jowe zycie
w takim razie w c🤬j zapłacili za to by inni mieli z nich bekę zupełnie za darmo...
DużyK🤬s napisał/a:
Nie powinieneś być teraz na proteście?
Po c🤬ja, jak mogę tym kierować z chałupy?
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Jak dla mnie to oni pojechali nad rzekę umyć motory z błota, a przy okazji kombinezony bo już przepocone.
de_Sade napisał/a:
Gdzieś na yt widziałem to nagranie i nic ciekawego. Dalej rzeka robi się płytka.
ps. ten sukuterek jest więcej wart niż ty masz zdolności kredytowej

I teraz rozbieraj cały silnik i składaj od podstaw
nie wspominając o wiązkach elektrycznych