

W tym tempie za 10 lat będą potrafili lepić pierogi.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
A po szkole do McDonalda, na kierownika zmiany rządzić ludźmi z magistrami

kopytka lub leniwe

podpis użytkownika
Bogusław Łęcina usługi budowlano-remontowe. MOŻE NIE NAJTANIEJ, ALE JAKO TAKO.
Ja mówie sobie "ale odjebią teraz siaczkę" a tu pam, pam pam... pam... Piwo.
Mój brat w zaledwie 20 minut uświadomił mi, że z kawałka zwykłej sałaty z odpadków, da się zrobić wyborny szpinak. Ponoć jest to bardzo powszechne. Nauczył się tego w trzeciej klasie technikum. Nie będę mówił w jakim hotelu, ale jest w nim kawał SZTUKI.
A o przeróbce mięsa nie będę się rozpisywać. Z najgorszego ochłapu wieprzowiny robili stejka wołowego.
Pewnie Geslerowa dostała by kolejnego zawału na pokaz. Zapewne w jej restauracjach jest podobnie
A o przeróbce mięsa nie będę się rozpisywać. Z najgorszego ochłapu wieprzowiny robili stejka wołowego.
Pewnie Geslerowa dostała by kolejnego zawału na pokaz. Zapewne w jej restauracjach jest podobnie


Niezwykle, pracujac w restauracji przez 2 lata naucza sie robic kotlety, albo kopytka ; o ... Wysoko stawiaja poprzeczke...