Jak to dobrze, że już prawie niepamiętam jak to się żyło ze starymi... Współczuję 30 letnim studentom-nieudacznikom...
podpis użytkownika
ble ble

FryzjerZG napisał/a:
Jak to dobrze, że już prawie niepamiętam jak to się żyło ze starymi... Współczuję 30 letnim studentom-nieudacznikom...
Zawsze znajdzie się powód do hejtu i dowartościowania się przed kompem... To jest właśnie symptom bycia nieudacznikiem.

Czy to nie dziwne, że matki i ojcowie z tak odległych miast czy krajów zawsze zachowują się tak samo?

zyd_urojony napisał/a:
Czy to nie dziwne, że matki i ojcowie z tak odległych miast czy krajów zawsze zachowują się tak samo?

Jakie to proste
- To nie hotel...
- wiem, tam obsługa jest milsza
- To nie hotel...
- wiem, tam obsługa jest milsza

Beznadziejne... żenujący poziom humoru. Ale co zrobić.... takie nastały czasy, że ludzi byle gówno śmieszy.

Ekstra h🤬je
Najlepszy moment jak się młody przyznał że kiełbachy op🤬lał na koloniach a stary do niego że jego krew hahahaha

Najlepszy moment jak się młody przyznał że kiełbachy op🤬lał na koloniach a stary do niego że jego krew hahahaha
1:31 no nie wiem czy to tu pasuje...w czasach gimnazjalnych i licealnych mieszkałam w dość małej miejscowości i tam mentalność nadal była taka, że synusiom mamusie to kanapeczki robiły na zawołanie, bo sami sobie nie potrafili nawet chleba posmarować.
Co jak co, teksty może znane i często wałkowane w żartach, ale potrafią chopaki to zgrać w jedność

FryzjerZG napisał/a:
Nie patrz w ogień, bo się zesrasz

to akurat im się udało, poziom tak dobry jak w dwóch pierwszych odcinkach