Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
PyskatySkurwiel 2011-07-14, 16:00 1
Komu/czumu nie zrywasz paznokci?
Zgłoś
Robster 2011-07-14, 16:05
Bo to grotołaz, ma się czym ścian w jaskini trzymać.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-14, 16:18 6
nie zrywasz zalotką. czyli za pomocą czego. zalotka to takie nożyczki do włosów na oczach.
Zgłoś
Rafal1757 2011-07-14, 18:52
Sobota- The series ;p
Zgłoś
zonabregana 2011-07-14, 21:47 2
@treblewhat zalotka podkręca "włosy na oczach" (ludzie nazywają to rzęsami), swoją drogą nie chciała bym żeby mój facet używał mojej zalotki (nawet jeżeli by mu się wydawało że to nożyczki)
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-15, 1:59 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MortiCRX 2011-07-15, 2:16 37
@up

Wiedziałem że w końcu trafi się hater który dojebie się do gościa bez względu na to jak wygląda, co gada itd. Tak tylko co by sobie samopoczucie poprawić. Mało trzeba do szczęścia malutkim.
Zgłoś
NiedźwiedzioGłowy 2011-07-15, 3:26 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-15, 8:52 1
Pewnie wyrwał jakąś hot12, której zaimponował tylko tym, że już skończył gimnazjum =\
A teraz coś o wyrywaniu paznokci gada.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-15, 10:24 2
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-15, 16:17 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem