👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fajny traktor. Kamerzysta ma chyba parkinsona, a jak mi jakiś ekspert wyjedzie że to elektroniczna stabilizacja obrazu to niech się w łeb p🤬lnie bo to dalekie jest od stabilizacji.
co do samolotow powiedziałbym że do dziś, na ukrainie musieli zgłośić ci z malezyjskich linii lotniczych ze im silnik zgasł to posłali pocisk

Mowa o naboju a nie pocisku, zniszczyłem twoją teorie bez Macierewicza

Tam się wszystko wokół broni cały czas kręci... ciekawe czy tak damo sobie dupy podcierają... jeb... i dupa czysta

kiedyś sprzęt się robiło, żeby służył ile się da... dziś się produkuje, żeby postało 2 lata albo do końca gwarancji

Wybuch naboju pcha tłok jakby mieszanka sie spaliła w cylindrze a po obrocie wału juz chodzi normalnie na paliwo
@up en.wikipedia.org/wiki/Field-Marshall tu masz opisane po angielsku jak odpalany jest
Dostałeś wize to wy..... ciągnąć druta obamie i idź świętuj GREAT american holiday
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie