Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nienawidzą Polaków, bo wiedzą, że to co mają zawdzięczają układom, a nie talentowi.
Gdzieś w głowie im siedzi, że dostali się tylko dzięki znajomościom i są zwykłymi przeciętniakami.

Ps.ilez to on razy obiecywał, że wyjedzie i jakoś jeszcze nawet walizek nie spakował

I co... fajnie tak poślizgać się po szczurze? Ale w jego słowach jest dużo prawdy... nie mówię tu o tej konkretnej sytuacji, lecz o ogólnej narracji ... banda oszołomów prowadzi was na przepaść i wszyscy zadowoleni, bo koryto ciągle uzupełniają i pokazują w TVkuski pis jak to bogatym zabierają, by dać wam - biednym i choć drożyna już wam zagląda w oczy, to je zamykacie, by karmić się nienawiścią do wszystkich najłatwiej. Na te prymitywne rządowe metody nabieracie się wszyscy ... myśląc, że: ach niech sobie gadają co chcą i tak się będą bali to przegłosować czy ustanowić. Kariny i Brajanki w głowie sobie ustawcie, że po to są te nocne głosowania, reasumpcje z pędzla wzięte, obstawianie wszystkiego swoimi, bo ta banda dobrze wie ile ma na sumieniu. I dopóki ciepłe kluchy nie zacznie głośno o tym myśleć i mówić to wam tylko sznur i czarna opaska na oczach zostanie, bo szluga już też nie będzie. To nie my wyjdziemy z unii, tylko oni, bo to jedyna instytucja, która coś jeszcze może kontrolować wszystkie inne ... nasze Polskie, są już obsadzone tymi, którzy wiedzą za co gruby hajs dostają. Na ulice k...., a nie przed kompem dupę plaszczyć! BTW nie jestem za PO, KO, Konfidencją, psl i hołkiem, lsd, thc itp... obserwuję i mam rozum... tu nie trzeba geniusza, każda władza kolejna, która obnaży i przed sądem postawi tych zdrajców będzie dobra! Bo sama się będzie bała, że i ktoś z nia tak zrobi!
Rzecz w tym, że żeby zmienić władzę, to najpierw trzeba zmienić opozycję. Bo naród nie widzi nikogo, kto by się lepiej nadawał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie