👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wir00z napisał/a:
A ja się z nim zgadzam,każdy ma wybór. To że kilkanaście tysięcy widzów wygwizdalo BLM? Bardzo dobrze,jesteśmy Polakami,nigdy nie mieliśmy czarnych rodaków, pedalstwo nie było wynoszone pod niebiosa na taką skale. Zawsze sobie radziliśmy sami,każdy miał na nas wyj***ne jeśli chodzi o historię,to dlaczego teraz my mamy się utożsamiać z czymś co nas nie dotyczy? ch*j w dupę wszystkim tolerom,niedługo przez Was pedały i lezby będą się całować i chodzić za rękę przy waszych dzieciach,adoptować i tworzyć rodziny,a czarni beda r*chać nasze kobiety, kraść i żyć za nasze pieniądze.
W dupie byłeś, gowno widziałeś a sie wypowiadasz. Polska jest pośmiewiskiem Europy i tyle.
Stuhr ma rację. Z Polaków jak zwykle wyszło buractwo, anglicy chcieli uczcić coś co dla nich jest ważne, skoro ty nie chcesz bo jak najbardziej nie musisz to po prostu uszanuj ich zachowanie, ale nie polaczki musieli zrobić pokaz prostactwa. Wyobraź sobie jeden z drugim że jestes w uk i w godzinę W chcesz oddać hołd podległym powstańcom a jakcys angole zaczęli by buczec i gwiazdać. Fajnie? Chyba nie bardzo. Jadąc klasykiem jak nie lubię mleka to go po prostu nie pije a nie biegam po polach i tłuke krowy.
Mzimu napisał/a:
Piwo dla młodego Stuhra - niech ma na drogę!
dlaczego nazwisko tego szczura z duzej litery? :/
To skoronikt wcześniej nie napisał, że Stuhr do Ż__, to ja piszę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie