👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast tego wywodu mógł po prostu napisać "tacy jesteśmy, nie lubimy lewactwa".
pazuzu napisał/a:
Stuhr ma rację. Z Polaków jak zwykle wyszło buractwo, anglicy chcieli uczcić coś co dla nich jest ważne, skoro ty nie chcesz bo jak najbardziej nie musisz to po prostu uszanuj ich zachowanie, ale nie polaczki musieli zrobić pokaz prostactwa. Wyobraź sobie jeden z drugim że jestes w uk i w godzinę W chcesz oddać hołd podległym powstańcom a jakcys angole zaczęli by buczec i gwiazdać. Fajnie? Chyba nie bardzo. Jadąc klasykiem jak nie lubię mleka to go po prostu nie pije a nie biegam po polach i tłuke krowy.
A jak Anglicy wygwizdywali hymn każdego obcego kraju na euro/na własnym stadionie Wembley, to wtedy dildo też cię uwieralo w dupsko?
Czy tylko boli za tych dzikusów, co są mniejszościami 10procentowymi a powodujacymi90procent przestępstw...
Stary Sztur dostał wylewu jak zobaczył wynik wyborów prezydenckich. Młodemu też powoli się zaczynają gówna w dupie gotować. Nie rozumiem czemu nie dołączą do swojej diaspory zamiast tu się męczyć

Śmieć "ludzki". Jak mu się tak bardzo tutaj nie podoba, to czemu się nie wyprowadzi "aktorzyna" po tatusiu?
Polska nigdy nie miała kolonii, nie okradalismy innych nacji poza samymi sobą. Nigdy nikogo nie wyzyskiwalismy a tym bardziej za kolor skóry.
Niech przepraszają kraje które okradały kolonie i importowaly do siebie murzynow. My nie mamy za co przepraszać i w tym temacie zgadzam się z polskimi troglodytami.
Niech przepraszają kraje które okradały kolonie i importowaly do siebie murzynow. My nie mamy za co przepraszać i w tym temacie zgadzam się z polskimi troglodytami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie