📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
🔥
Ktoś tu zaraz dostanie w mordę
- teraz popularne
🔥
Wyjaśniony przez sierżanta
- teraz popularne

nie ciesz sie tak zawczasu. moze to murzyny produkuja ta czekolade i sie tam spuszczaja. dlatego pisza for white kids only

HOTCHOCSPOON white - kids only.
Tak należy to czytać.... Ta firma ma więcej takich rzeczy tylko ,ze są one z alkoholem a to jest bezalkoholowe więc dla dzieci...
Tak należy to czytać.... Ta firma ma więcej takich rzeczy tylko ,ze są one z alkoholem a to jest bezalkoholowe więc dla dzieci...

Velture napisał/a:
HOTCHOCSPOON white - kids only.
ja tam głównie widzę white kids only.

@Velture
Dzięki ci,gdybyś mnie nie uświadomił dalej myślałbym że to czekolada tylko dla białych dzieci...
Dzięki ci,gdybyś mnie nie uświadomił dalej myślałbym że to czekolada tylko dla białych dzieci...

@Velture
tak nazwa czy inna, ja widzę white kids only w jednym ciągu pisane a ty musisz być takim pedantem-gimbusem i wszystko zepsuć udając znawce czekolad dla białych.
tak nazwa czy inna, ja widzę white kids only w jednym ciągu pisane a ty musisz być takim pedantem-gimbusem i wszystko zepsuć udając znawce czekolad dla białych.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie