👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lewaku, czemu wrzucasz obrazki z gazety tego komucha z uszami wielkości jeziora?
@up, długo nie trzeba było czekać na ból dupy katolów.

@up lol widzę że towarzysz vertig ma dobra fazę pt "kto nie z nami ten lewak" hahaha
@up, skoro broni lewaków to raczej nie bez powodu, prawda? I jeszcze ten pojazd po katolikach..

@up a jak biały broni czarnego to tez jest czarny ? to raz. Dwa , vertig pokazuje jakie jest zacofanie wśród ludzi skoro po jednym obrazku kogoś nazywa lewakiem
trzy nie tylko lewaki jeżdzą po duchowieństwie i katolikach, kto mówi inaczej jest kretynem. Skoro czytam artykuły z lewicowych i prawicowych portali to jestem naziolem ? :o

Jest jego profil na FB: "Wiater w oczy" Celne ma oko facet.
'Nie' kiedyś było lepsze i inteligentniejsze, teraz mocno schamiało, ale przyznać trzeba, że niektóre obrazki trafione - 'urodzony polityk' miażdży

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie