Tak się ostatnio zastanawiałem dlaczego c🤬ci jebią kozy i wpadłem na to!
To proste: jak traktujesz kobiety jak zwierzęta to siłą rzeczy prędzej czy później zaczynasz traktować zwierzęta jak kobiety. Zagadka rozwiązana! Jako dowód zdjęcie:
Konto usunięte
2013-08-31, 13:44
Jak romantycznie

Koza szepcze mu do ucha jak chce być zerżnięta wieczorem
Konto usunięte
2013-08-31, 22:02
Cóż za przemyślenia. Książkę napisz.
Konto usunięte
2013-08-31, 22:41
Dobra c🤬ki jebią kozy ale po c🤬j drążyć temat?!
Konto usunięte
2013-08-31, 22:48
Jak dla mnie, zajebista myśl Cię naszła. Coś w tym jest. Piwko.
Ja gdzieś czytałem że ko🤬y jebią kozy przez poligamię.
Więc jest sobie młodziak z biednej rodziny, może on sobie por🤬ać tylko jak się hajtnie, ale się k🤬a nie hajtnie bo wszystkie dupy zgarnięte przez bogatszych brudasów.
Podobno mogą mieć po 4 żony, a żonę się znajduje "po znajomości" to znaczy rodzina oddaje żonę do bogatego araba żeby sobie znajomości porobić i nikt nie pomyśli żeby dać tą żonę jakiemuś nic nieznaczącemu baranowi.
Więc mamy np 100 brudasów płci męskiej i 200 brudasów płci żeńskiej, prosta kalkulacja i wychodzi że 50 arabów nie może nawet marzyć o widoku "ludzkiej" c🤬ki, więc ładują kozy, osły i tym podobne.
Konto usunięte
2013-09-01, 0:41
menelreoot, to ja już bym wolał całe życie na ręcznym jechać niż ładować w dupsko jakieś zwierze
ma sens k🤬a
bo tylko one są nieświadome tego kim oni są i co reprezętują
Ja to się zastanawiam, czy oni jadą w zajezdnię czy w wydech...
czy młodego kozła (nie ma różków) czy kozę.. Hmm?
@Siniak37,
Ty się urodziłeś i wychowałeś w cywilizowanym kraju, ja z resztą też. Więc podzielam twój pogląd.
kierowanie motorem nie korzystając z hełmu ochronnego 100zł i 2 punkty plus przewożenie pasażerki bez kasku 100zł 4 pkt... jakby go nasza drogówka złapała to drogo by mu wyszła romantyczna przejażdżka...