pewnie wymyślił to jakiś urzędnik chcąc usprawiedliwić swoje lenistwo
Następnym razem nie będzie musiał tak daleko zap🤬lać wystarczy że podniesie tą ksero kopiarkę a statek będzie już na niego czekał....

Czemu tej laski nie przeleciał stanowi dla mnie prawdziwą zagadkę.
K🤬a popłakałem się ...
PS. Zaczyna mnie już wk🤬iać to ,że jakieś trole wrzucają wszystko na sadistica z innych stron . No k🤬a ,wchodzisz i patrzysz : j🤬y k*ejk, j🤬e demoty , j🤬y milanos, j🤬y joemonster. Kiedyś ta strona była niezależna i aż cieszyło oko ,że coś świeżego wpadło .
Wracaj do normalności Sadolku !
PS. Zaczyna mnie już wk🤬iać to ,że jakieś trole wrzucają wszystko na sadistica z innych stron . No k🤬a ,wchodzisz i patrzysz : j🤬y k*ejk, j🤬e demoty , j🤬y milanos, j🤬y joemonster. Kiedyś ta strona była niezależna i aż cieszyło oko ,że coś świeżego wpadło .
świetne
zanim jednak prawdziwy pracownik poczty pojdzie do tych smoków itd to musi się zapytać "a z jakiej ulicy? a z kiedy ta przesyłka? a nie można było być w domu jak listonosz roznosił?"

zanim jednak prawdziwy pracownik poczty pojdzie do tych smoków itd to musi się zapytać "a z jakiej ulicy? a z kiedy ta przesyłka? a nie można było być w domu jak listonosz roznosił?"

Matis napisał/a:
K🤬a popłakałem się ...
to wracaj do brydzia...
mi sie tam podoba

w ramach podziękowania blondi powinna mu przynajmniej grzyba wytarmosic
czemu nie poleciał tą samą trasą którą wrócił? idiota...
podpis użytkownika
matko bosko kochano
To mi się trochę nie trzyma kupy. Po pierwsze zszedł do podziemi żeby polecieć na inną planetę, a po drugie czemu nie mógł polecieć tak jak wrócił, czyli bezpośrednio do celu. Śmierdzi FAKE'iem!