JoSeed napisał/a:
Skubany, z dywanikiem do roboty chodzi... 😎
Ciekawe czy go za to szef na dywanik wezwie?
KozYoŁ napisał/a:
Ciekawe czy go za to szef na dywanik wezwie?
Nie sądzę. To będzie prześladowanie na tle religijnym 😏
Ciekawostka - na tej stronie qiblafinder.withgoogle.com/intl/en/desktop/finder możecie sprawdzić w którą stronę j🤬 czołem o podłogę

Aż mi się przypomniała najsmutniejsza piosenka świata...
Powinna zostać hymnem sadola
[ Dodano 2025-01-30, 14:05 ]
Powinna zostać hymnem sadola

[ Dodano 2025-01-30, 14:05 ]
Takie praktyki religijne powinny eliminować z zawodów jak kierowca autobusu gdzie nagle robi sobie przerwę na 5-10 min.
kuba1986 napisał/a:
A gdyby to był pilot samolotu
No, już taki był. W World Trade Center.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Gdzie ta czysta rasowo, białą rosja? xD
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Pracodawca, powinien w miarę możliwości zapewnić islamskiemu pracownikowi przerwę na modlitwę (nie żartuję, tak jest w przepisach prawa pracy wielu krajów). Natomiast, prawda jest też taka, że muzułmanin, podczas wykonywania pracy, może opuścić modlitwę, jeżeli nie ma możliwości zrobienia sobie przerwy, ponieważ obowiązki pracownicze na nią w danym momencie nie pozwalają i nie popełni tym samym grzechu. Oczywiście, pod warunkiem jej nadrobienia później. Nie ma przy tym, jakiegoś wyraźnego terminu, kiedy ma to nadrobienie brakującej modlitwy nastąpić (byle to zrobił przed końcem swojego zj🤬ego życia).
Co ciekawe, muzułmanin, będący w podróży (obojętne, czy prywatnej, czy służbowej), jest zwolniony z modlitwy i nie musi jej nadrabiać.
Jak dla mnie, ten kozojebca na filmie, powinien dostać kopa w mordę za to, że słabo zna nakazane przez Allaha prawa i obowiązki oraz wypłacić pasażerom odszkodowanie za to, że się spóźnią przez jego religijne zj🤬ie.
Co ciekawe, muzułmanin, będący w podróży (obojętne, czy prywatnej, czy służbowej), jest zwolniony z modlitwy i nie musi jej nadrabiać.
Jak dla mnie, ten kozojebca na filmie, powinien dostać kopa w mordę za to, że słabo zna nakazane przez Allaha prawa i obowiązki oraz wypłacić pasażerom odszkodowanie za to, że się spóźnią przez jego religijne zj🤬ie.