Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dz🤬kami mają cenę ....
Aż przypomniałeś mi kawał..
Jasiu pyta się Kasi:
J- Kasiu, zrobisz mi laskę za milion zł?
K-No w sumie czemu nie.
J- A za 5zł?
K- Za 5 zł! Za kogo ty mnie masz?!
J- To już ustaliliśmy, teraz targuję cenę

takie teksty świadczą, że macie spore kompleksy
raczej że musisz kupić cabrio, żeby Ci poroże nie pruło podsufitówki w aucie.
możesz być p🤬dą, która 5kg nie uniesie, ale jak masz miliony w spadku po rodzicach, to nie ma znaczenia, dla niej nie jesteś p🤬dą. Tak samo jakbyś był gruby i obleśny, jeszcze ci wyliże rowa.
Przecież dokładnie to napisałem

następny przyjeb co politykę we wszystko miesza pewnie jak ciupciasz swoją starą to myślisz o polityce ! i nie to żebym zareagował bo napisałeś pis mogłeś równie dobrze napisać po .... nie wp🤬laj wszystkiego w politykę
R🤬am twoją starą, siostrę, żonę i wszystkich k🤬a których k🤬o lubisz i szanujesz! J🤬 pis
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."

Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dz🤬kami mają cenę ....
Te wnioski to na podstawie obserwcji mamusi, siostry czy partnerki?
Taki znawca kobiet zna albo wszystkie kobiety albo nie zna żadnej. Nie wiem czy można znać wszystkie kobiety.