Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
misqovo 2022-04-07, 3:32 44
Ciekawe czy też by tak ssała jakby Corsą B ją przewiózł...
Zgłoś
Krakus36 2022-04-07, 4:05 91
Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dz🤬kami mają cenę ....
Zgłoś
wojtekpwse 2022-04-07, 5:01 10
Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-04-07, 5:15 5
To było Epickie. Daję ocenę dla tej laseczki 10/10, a tak na marginesie to powinna więcej się r🤬ać, bo za ładnie wygląda.

podpis użytkownika

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
baronturbina 2022-04-07, 6:58 29
Krakus36 napisał/a:

Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dz🤬kami mają cenę ....

Przykro mi że swoją matkę obrażasz…
Zgłoś
Kałdi 2022-04-07, 8:06 32
Krakus36 napisał/a:

Ale Ty musisz mieć smutne życie... Przykro mi, choć z drugiej strony to gówno mnie to obchodzi.
Zgłoś
KolorowyHubercik 2022-04-07, 8:26
Kobiety jak w Arabii powinny mieć zakaz prowadzenia aut. A jakby chciały pojezdzic, to najpierw muszą obciągnąć. Czekam, aż Dudu wprowadzi takie prawo.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2022-04-07, 8:36 13
Bul dupy za 3...2...1... A nie, już jest wyżej!
Zgłoś
loku64 2022-04-07, 9:06 8
Krakus36 napisał/a:

Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dz**kami mają cenę ....

mi moja w biednym obciąga, Twoja pewnie by też obciągneła jakbyś taką miał
Zgłoś
htp 2022-04-07, 9:21 9
loku64 napisał/a:

mi moja w biednym obciąga, Twoja pewnie by też obciągneła jakbyś taką miał

Popieram. Jak byłem piękny i młody (bo już nie jestem taki młody) to mi nawet w pożyczonym maluchu robiły laskę. A teraz to tylko w domu, bo tak wygodniej.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2022-04-07, 9:47 14
loku64 napisał/a:

mi moja w biednym obciąga

Ekhm... nie tylko Tobie....
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-04-07, 10:41 2
Janusz1 napisał/a:

Kobiety jak w Arabii powinny mieć zakaz prowadzenia aut. A jakby chciały pojezdzic, to najpierw muszą obciągnąć. Czekam, aż Dudu wprowadzi takie prawo.

J🤬 pis!!!!!!!!!!!!

podpis użytkownika

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
Kujda 2022-04-07, 10:46 2
Oj tam oj tam - wcale nie trzeba mieć Ferrari, najważniejsze to mieć fajną babkę.

podpis użytkownika

takie tam bez konkretów
Zgłoś
Stolar900 2022-04-07, 10:56 1
misqovo napisał/a:

Ciekawe czy też by tak ssała jakby Corsą B ją przewiózł...

Nie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie