👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To było Epickie. Daję ocenę dla tej laseczki 10/10, a tak na marginesie to powinna więcej się r🤬ać, bo za ładnie wygląda.
Kobiety jak w Arabii powinny mieć zakaz prowadzenia aut. A jakby chciały pojezdzic, to najpierw muszą obciągnąć. Czekam, aż Dudu wprowadzi takie prawo.
Krakus36 napisał/a:
Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dz**kami mają cenę ....
mi moja w biednym obciąga, Twoja pewnie by też obciągneła jakbyś taką miał

loku64 napisał/a:
mi moja w biednym obciąga, Twoja pewnie by też obciągneła jakbyś taką miał
Popieram. Jak byłem piękny i młody (bo już nie jestem taki młody) to mi nawet w pożyczonym maluchu robiły laskę. A teraz to tylko w domu, bo tak wygodniej.
loku64 napisał/a:
mi moja w biednym obciąga
Ekhm... nie tylko Tobie....
Oj tam oj tam - wcale nie trzeba mieć Ferrari, najważniejsze to mieć fajną babkę.
podpis użytkownika
takie tam bez konkretówOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie