podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dz🤬kami mają cenę ....
Przykro mi że swoją matkę obrażasz…
Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dz🤬kami mają cenę ....
Ale Ty musisz mieć smutne życie... Przykro mi, choć z drugiej strony to gówno mnie to obchodzi.
Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dz**kami mają cenę ....
mi moja w biednym obciąga, Twoja pewnie by też obciągneła jakbyś taką miał

mi moja w biednym obciąga, Twoja pewnie by też obciągneła jakbyś taką miał
Popieram. Jak byłem piękny i młody (bo już nie jestem taki młody) to mi nawet w pożyczonym maluchu robiły laskę. A teraz to tylko w domu, bo tak wygodniej.
mi moja w biednym obciąga
Ekhm... nie tylko Tobie....
Kobiety jak w Arabii powinny mieć zakaz prowadzenia aut. A jakby chciały pojezdzic, to najpierw muszą obciągnąć. Czekam, aż Dudu wprowadzi takie prawo.
J🤬 pis!!!!!!!!!!!!
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
podpis użytkownika
takie tam bez konkretów