👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ma ktos wersje z polskimi napisami? nie kazdy zyl w prlu i mial j. rosyjski w szkole ;/

Emd, w pełni się z tobą zgadzam, ale przyznasz, że to było całkiem niezłe

Echelon, poplakales sie juz ? To moze teraz warto pojsc na skarge na komende? Sorry "mordo Ty moja", ale jestem osoba ktora ominal system edukacji, ktory dzielil sie na Szkole podstawowa, gimnazjum, liceum oraz szkole wyzsza.
Wszystkich tak nakrecasz do powrotu do gimnazjum. Czyzbys sam tam teraz siedzial i chcial miec wiecej ziomkow? Nie zapomnij spakowac plecaka.
A jezeli dla Ciebie wyznacznikiem jest, ze ktos cos wrzucil na sadistic.pl to sorry misiu zloty, ale jednak to co napisalem w pierwszym zdaniu poprzedniego posta, jest calkowita prawda.
Wszystkich tak nakrecasz do powrotu do gimnazjum. Czyzbys sam tam teraz siedzial i chcial miec wiecej ziomkow? Nie zapomnij spakowac plecaka.
A jezeli dla Ciebie wyznacznikiem jest, ze ktos cos wrzucil na sadistic.pl to sorry misiu zloty, ale jednak to co napisalem w pierwszym zdaniu poprzedniego posta, jest calkowita prawda.

Wyznacznikiem jest dla mnie to, iż gówno robisz a się mądrujesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie