Wybacz, ale gdybym miał dodawać filmy z "prawie" zdarzeń to bym k🤬a codziennie marnował na to czas... Jak go jebniesz to wrzuć dopiero

kto tu jest debiutem, taki przepis jak ustąpić z prawej jeszcze istnieje
Byku35 napisał/a:
Ustąpić z prawej jadąc drogą z pierwszeństwem? Rowerzysta?
C0C0JUMBO napisał/a:
Wybacz, ale ....
Najwyżej ususzą... przecież suchary to żaden wstyd, każdy szanujący się sadol ma je w swojej ofercie, czyż nie ??

No niby miał pierwszeństwo ale zap🤬lać 70 km/h w terenie zabudowanym i to w deszczu?
A ze policjant na rowerze to c🤬j, dał Ci znać lizakiem
paero123 napisał/a:
No niby miał pierwszeństwo ale zap🤬lać 70 km/h w terenie zabudowanym i to w deszczu?
Zobacz prawy Dolny róg panie śledczy z CSI
mygyry napisał/a:
Ustąpić z prawej jadąc drogą z pierwszeństwem? Rowerzysta?
Mnie się nawet wydaje, że rowerzysta miał STOP...
mygyry napisał/a:
Zobacz prawy Dolny róg panie śledczy z CSI
K🤬a, liczyłem, że nikt nie zauważy!
paero123 napisał/a:
K🤬a, liczyłem, że nikt nie zauważy!
Perspektywa na kamerce jest tak wypaczona, że faktycznie sam nawet pomyślałem, że osobówka zap🤬la, ale coś mi nie pasowało, nie wyhamowałby. Wtedy też zauważyłem prędkość ~40km/h. Faktycznie, gdyby kierujący nie jechał tu przepisowo, to mielibyśmy harda.
Słuchajcie macie ból dupy. Ale nawet gdyby jechał 70km/h, to nie zmienia faktu, że to samochód ze światłami mijania, ciężko takiego nie zauważyć. Tutaj rowerzysta ma po prostu wyj🤬e na znaki... takich ludzi mi nie żal. Przecież nawet dla rowerzystów nauczyć się kilku podstawowych znaków to chyba nie jest jakiś wielki wyczyn...
Byku35 napisał/a:
Debiutem... ta jasne. Jakby ci sie chciało cofnąć do początku i zerknąć czy jest jakiś znak przed skrzyżowaniem, to byś się nie ośmieszył.
Takie czasy, nastały,.Zobaczyli tylko na nagraniu auto i rowerzyste i od razu klapki na oczy ,jakbyscie mogli to byscie kierowce auta zlinczowali.
Jakby ten rowerzysta byl innej narodowosci czytaj koloru to byscie lemingi pisali ze prędkość licznika jest przeklamana i za niska bo przeciez wy widzicie ze szybko jedzie,a ten znak pierwszenstwa to nie do tej drogi.
Dac wam lemingi przeklamane zdjecie albo urywek z filmu bez jasnych dowodów napisac klamstwa i przeklamując fakty to Wy po przeczytaniu byscie to lykali i tacy zaslepieni jak ameby umyslowe roznosili klamstwa dalej.
Jakby ten rowerzysta byl innej narodowosci czytaj koloru to byscie lemingi pisali ze prędkość licznika jest przeklamana i za niska bo przeciez wy widzicie ze szybko jedzie,a ten znak pierwszenstwa to nie do tej drogi.
Dac wam lemingi przeklamane zdjecie albo urywek z filmu bez jasnych dowodów napisac klamstwa i przeklamując fakty to Wy po przeczytaniu byscie to lykali i tacy zaslepieni jak ameby umyslowe roznosili klamstwa dalej.